Libnet.ro
UNICEF

07:00

Digi RCS-RDS are un mesaj foarte important pentru romani, ce va poate scapa de multe cheltuieli nedorite

B1 B1,
Digi RCS-RDS are un mesaj foarte important pentru romani, ce va poate scapa de multe cheltuieli nedorite

Digi RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori in telecomunicatii din tara noastra, vine cu un mesaj foarte important pentru romani, anunt ce va poate scapa de cheltuieli nedorite. Cum puteti. continuă pe B1

ULTIMA ORA. Klaus Iohannis, anunt important pentru romani

Klaus Iohannis a anuntat astazi ca este moderat optimist in privinta incheierii unui acord privind planul european de relansare economica, dar ca va urma o noua noapte de negocieri. Presedintele spune ca se discuta foarte intens despre conditiile de acordare a sumelor.

BCR, anunt important pentru romani! Nu va veti putea folosi cardurile in acest interval

Banca Comerciala Romana BCR) a anuntat ca sistemul de carduri va fi indisponibil pret de cateva ore. Clientii nu vor putea efectua tranzactii in reteaua BCR si nici in alte retele de acceptare, au transmis reprezentantii companiei.

Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Sunt sume uriase la mijloc

Astazi este un moment important pentru tarile din Uniunea Euopeana, avand in vedere ca are loc Summitului UE de la Bruxelles, eveniment la care se vor discuta, pe langa problemele curente, si modalitatile de ajutor pentru tarile afectate de criza epidemioligica, printre care si Romania. Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus .

Se dau bani pentru romani. in ce conditii poti primi bani de la stat

O veste buna vine de la Ministerul Muncii. Se dau bani pentru romani de la stat! Iata in ce conditii ii pot primi. Se dau bani pentru romani. Anuntul facut de autoritati Violeta Alexandru a anuntat pe Facebook ca va propune in urmatoarea sedinta de Guvern masura acoperirii somajului tehnic de catre stat. Acest lucru .

Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania. Anuntul momentului facut de Nelu Tataru

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, admite ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de coronavirus, noteaza Agerpres. Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania Acesta a declrat, la Iasi, ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din .

Se dau bani de la stat pentru romani. Cum poti primi intre 40.000 si 100.000 de mii de euro

Guvernul vrea sa incurajeze cu bani antreprenorii din mediul rural. Bugetul total alocat programului va fi de 200 de milioane de euro. Se dau bani de la stat. Cum pot primi romanii intre 40. 000 si 100. 000 de mii de euro Executivul a discutat, joi, in prima lectura, o hotarare privind lansarea unui proiect de incurajare .

Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati

Guvernul promite sa ajute cu bani pentru finantarea cheltuielilor privind stocurile, datoriile catre furnizori, chiriile si utilitatile. Cine va beneficia de acesti bani? Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati Firmele afectate de restrictii in timpul pandemiei de coronavirus vor putea beneficia de bani europeni. Pentru plata chiriei si .

Locuri de munca pentru romani. Acesta este primul site de recrutare facut de stat si angajatori

Asociatia Romana a Constructorilor de Autostrazi ARCA), Ministerul Muncii si Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca infiinteaza o bursa a locurilor de munca in domeniul contructiilor, numita Construim impreuna.

Gigi Becali are o reteta proprie pentru a se feri de coronavirus: Trebuie neaparat in vena

Gigi Becali este departe de a fi omul care trebuie luat in serios atunci cand vine vorba de combaterea pandemiei de coronavirus. Totusi, patronul FC FCSB este convins ca este un specialist si in aceasta privinta. Cam la fel ca la fotbal, politica si multe altele. Becali le-a facut o vizita jucatorilor sai la baza .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )