Libnet.ro
UNICEF

16:30

Veste cumplita pentru Mircea Sandu! A fost diagnosticat din nou cu cancer

Playtech Playtech,
Veste cumplita pentru Mircea Sandu! A fost diagnosticat din nou cu cancer

La 11 ani dupa ce a luptat pentru a invinge cancerul la colon, Mircea Sandu a fost din nou pus la incercare. Medicii din Franta l-au anuntat in luna iunie ca are o tumoare maligna la plamani, anunta Gazeta Sporturilor. Din fericire pentru cel care a condus Federatia Romana de Fotbal intre 1990 si 2014, . continuă pe Playtech

Mircea Sandu a fost diagnosticat din nou cu cancer, dupa 11 ani. Fostul presedinte al FRF a fost operat in Franta

Mircea Sandu a fost din nou diagnosticat cu cancer, la 11 ani dupa ce a primit acelasi diagnostic. Fostul presedinte al FRF si-a descoperit o tumoare la plamani, in urma unui control de rutina. Din fericire,.

DAN BARNA: Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, spune ca USR s-a dovedit a nu fi un partid meteoric, ci un fenomen politic spectaculos care nu poate fi ignorat si sustine ca formatiunea politica pe care o conduce nu va putea fi izolata sau tinuta pe marginea scenei politice. Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine: USR e aici sa ramana, e aici sa creasca si e aici pentru a guverna si o sa guvernam a afirmat Dan Barna,la inceputul Congresului online in care USR decide asupra fuziunii cu PLUS, conform news. ro.

Mircea Sandu, diagnosticat cu o noua tumoare. Care este starea de sanatate a fostului sef al fotbalului romanesc

La 11 ani dupa ce a invins cancerul la colon, fostului presedinte al FRF i-a fost descoperita, in urma cu doua luni,o tumoare la plamani,.

CORONAVIRUS |Seful Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Bihor, diagnosticat cu COVID-19. Sediul institutiei a fost inchis pentru cateva zile

Seful Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Bihor a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut luni de prefectul judetului, Dumitru Tiplea, precizand ca activitatea in.

Veste buna pentru romani! Tara unde pot pleca in vacanta fara sa se testeze

Zeci de oameni au profitat de intrarea Turciei in zona verde si au plecat cu prima cursa Paralela 45, spre Antalya. Majoritatea isi anulasera vacantele din cauza pandemiei, insa acum au putut pleca in vacante fara sa se testeze si fara sa stea in izolare.

Traficul navelor prin Canalul Panama da semne de revenire, o veste buna pentru comertul mondial

Numarul navelor care trec prin Canalul Panama a inceput sa creasca, de la nivelul redus la care a ajuns din cauza pandemiei de coronavirus, ceea ce semnaleaza o revenire a comertului mondial.

Un fost ministru din guvernul Ciolos candideaza pe listele PSD. Cine este persoana celebra care a schimbat barca: Am incredere in Gabriela Firea

Fosta canotoare Elisabeta Lipa, care a fost si ministrul Sportului in guvernul Ciolos, anunta ca a decis sa candideze pentru Consiliul General al Capitalei, pe listele Partidului Social Democrat.

Nicolae Zamfir, directorul Laserului de la Magurele, a fost revocat din functie. Am fost demis in graba, deodata, fara nicio discutie

Nicolae Zamfir, directorul Institutului National pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei IFIN-HH), coordonator al ELI-NP Laserul de la Magurele) a fost acuzat de o serie de nereguli, de catre un.

Modul in care l-a sedus Angelina Jolie pe Brad Pitt. Care a fost asul din maneca al actritei

Angelina Jolie si Brad Pitt formau unul dintre cele mai frumoase si indragite cupluri din lumea showbiz-ului. Cei doi s-au indragostit in momentul in care filmau pentru filmul Mr. and Mrs. Smith. La vremea.

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Putem face din Bucuresti un centrul regional in tehnologie si centrul cultural si economic al sud-estului Europei (VIDEO)

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitale. El a tinut sa multumesca USR-PLUS si PNL pentru ca au inteles mesajul bucurestenilor, care isi doresc sa scape de administratia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )