Libnet.ro
UNICEF

07:30

Veste extraordinara pentru romanii care stau la bloc. S-a aflat acum ce conditii sunt

Playtech Playtech,
Veste extraordinara pentru romanii care stau la bloc. S-a aflat acum ce conditii sunt

Perioada asta cu muncit de acasa i-a facut pe multi romani sa-si dea seama ce probleme grave au apartamentele lor. Exista o speranta insa. Daca stai bine cu locul de munca, poate ar. continuă pe Playtech

DAN BARNA: Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, spune ca USR s-a dovedit a nu fi un partid meteoric, ci un fenomen politic spectaculos care nu poate fi ignorat si sustine ca formatiunea politica pe care o conduce nu va putea fi izolata sau tinuta pe marginea scenei politice. Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine: USR e aici sa ramana, e aici sa creasca si e aici pentru a guverna si o sa guvernam a afirmat Dan Barna,la inceputul Congresului online in care USR decide asupra fuziunii cu PLUS, conform news. ro.

Ce se intampla, de fapt, cu apa calda in Bucuresti? Toti cei care stau la bloc trebuie sa afle asta

Inca o lovitura pentru bucuresteni! Ce se intampla cu apa calda a celor care locuiesc la bloc? Capitala este deja de o buna vreme cunoscuta pentru problemele pe care cetatenii le intampina in privinta apei calde. Ce se intampla cu apa calda? Anunt pentru bucurestenii care stau la bloc Lovitura devastatoare pentru toti cei care .

Cum se pot schimba locuintele in 2020. Ce trebuie sa stie cei care stau la bloc

Inca de pe 15 august, romanii pot cumpara o locuinta prin programul national Noua Casa. Acesta a fost publicat in Monitorul Oficial, dupa ce Guvernul a adus o serie de modificari. Care sunt conditiile in care poti schimba locuinta in 2020?! Programul Noua Casa 2020. Cum se pot schimba locuintele De pe 15 august, programul .

Veste cumplita pentru Mircea Sandu! A fost diagnosticat din nou cu cancer

La 11 ani dupa ce a luptat pentru a invinge cancerul la colon, Mircea Sandu a fost din nou pus la incercare. Medicii din Franta l-au anuntat in luna iunie ca are o tumoare maligna la plamani, anunta Gazeta Sporturilor. Din fericire pentru cel care a condus Federatia Romana de Fotbal intre 1990 si 2014, .

Veste teribila pentru soferii cu masini pe benzina si motorina. Mare atentie la aceste probleme

Daca ar fi sa alegi o masina la mana a doua, care-i de incredere si care nu? Clasamentul de acum iti ofera cateva raspunsuri. Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita.

Traficul navelor prin Canalul Panama da semne de revenire, o veste buna pentru comertul mondial

Numarul navelor care trec prin Canalul Panama a inceput sa creasca, de la nivelul redus la care a ajuns din cauza pandemiei de coronavirus, ceea ce semnaleaza o revenire a comertului mondial.

Dan Barna: Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine: USR e aici sa ramana, e aici sa creasca si e aici pentru a guverna

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, spune ca USR s-a dovedit a nu fi un partid meteoric, ci un fenomen politic spectaculos care nu poate fi ignorat si sustine ca formatiunea politica pe care o conduce nu va putea fi izolata sau tinuta pe marginea scenei politice.

VIDEO Sharon Stone, mesaj pentru cei care nu poarta masca dupa ce sora ei mai mica a fost diagnosticata cu Covid-19

Sora lui Sharon Stone, Kelly, se lupta pentru viata ei dupa ce a contractat noul coronavirus, ceea ce e a determinat-o pe actrita americana devenita celebra datorita filmului Basic Instinct sa publice un mesaj prin care si-a exprimat revolta fata de cei care nu poarta masca, relateaza luni contactmusic. com.

Antrenori de stat in cap, pentru blondele care pun firul metalic in partea de jos

Ministerul Sporturilor vrea sa angajeze antrenori personali pentru a veni in sprijinul tinerelor dom.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )