Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii care au plecat in minivacanta de 1 Decembrie: Sa respecte masurile si sa evite aglomerarile

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii care au plecat in minivacanta de 1 Decembrie: Sa respecte masurile si sa evite aglomerarile

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut romanilor care au plecat inminivacanta de 1 Decembriesa faca totul posibil si sa respecte masurile de evitare a infectiei cu coronavirus, pentru ca nimeni nu. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Romanii care au plecat in minivacanta sa respecte cu strictete masurile anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis astazi celor care au plecat in minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie sa se distreze, dar sa respecte cu strictete masurile pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus.

Klaus Iohannis a promulgat legea care aduce modificari Codului Penal: Nu mai e posibila impacarea in cazul infractiunilor de furt

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, un act normativ ce modifica Legea 2862009 privind Codul Penal. Initiativa legislativa, adoptata de Camera Deputatilor ca for decizional pe 10 noiembrie, a apartinut.

Veste teribila pentru romanii care au card si cont bancar: se intampla la bancomat, mare atentie

De fiecare data cand retragi bani de la bancomat pierzi bani. Fie ca esti furat, fie ca ai diverse comisioane. E un scenariu care iti poate goli contul destul de rau, daca nu esti.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se acorda zile libere parintilor, in urma inchiderii scolilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind aprobarea ordonantei de urgenta prin care se acorda zile libere pentru parinti in vederea supravegherii copiilor, daca se limiteaza sau suspenda activitatile didactice care presupun prezenta.

Iohannis, mesaj transant despre numirile in functii publice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca respinge orice demers de numire in functii publice a unor .

KLAUS IOHANNIS: inteleg ca testarea voluntarilor de la Call center-ul DSP Bucuresti a fost o actiune voluntara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca voluntarii care lucreaza la Call center-ul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti amenajat la Arena Nationala au fost testati pentru COVID-19 intr-o actiune voluntara.

KLAUS IOHANNIS: Romania are atuuri veritabile pentru a deveni un important jucator in regiune pe piata gazelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu ocazia vizitei la Statia de comprimare gaze naturale Jupa, ca prin materializarea exploatarilor off-shore din Marea Neagra, Romania are atuuri veritabile pentru a deveni un important jucator in regiune pe piata gazelor.

Legea care prevede zile libere pentru parinti pe perioada cursurilor online, promulgata de Klaus Iohannis

Parintii isi vor putea lua zile libere platite si cand vor fi suspendate cursurile. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care aproba ordonanta de urgenta a.

Klaus Iohannis ataca la CCR Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) a sesizare de neconstitutionalitate asupra legii care prevede instituirea unui regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din.

Klaus Iohannis a anuntat cand se vor vaccina politicienii

Primii care vor face vaccinul anti-COVID-19 sunt cei din sistemul medical, intre care si voluntarii care vor participa la imunizare, si populatia vulnerabila, iar Administratia Prezidentiala si Guvernul se va vaccina cu a doua transa de vaccin, a declarat, duminica, presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )