Libnet.ro
UNICEF

13:00

Digi24 - Cristian Tudor Popescu explica injuratura spusa in direct la Digi24: Era nevoie de pronuntarea acelui cuvant

Hotnews Hotnews,
 Digi24 - Cristian Tudor Popescu explica injuratura spusa in direct la Digi24: Era nevoie de pronuntarea acelui cuvant

Cristian Tudor Popescu a explicat, intr-un interviu pentru Pagina de Media, de ce a reprodus in direct, la Digi24, injuratura spusa de colonelul Orlando Schiopu in seara incendiului de la Colectiv. Gazetarul a spus ca a stiut exact ce face, si nu regreta nimic. Totodata, a spus ca, daca CNA va sanctiona postul TV, el va plati amenda. continuă pe Hotnews

CTP explica injuratura spusa in direct, la Digi24: Omul acela a injurat niste morti, nu poti sa pui bip la asa ceva. Acei oameni nu puteau sa-i raspunda, asa ca am raspuns eu in locul lor

Cristian Tudor Popescu si-a motivat gestul de a reproduce in direct, la Digi 24, injuratura spusa de colonelul Orlando Schiopu, in seara tragediei de la Colectiv. CTP a sustinut, pentru Pagina de Media, ca.

CTP explica injuratura spusa in direct la Digi24: Am stiut foarte exact ce fac. Am facut un lucru cat se poate de moral si chiar etic VIDEO

Cristian Tudor Popescu si-a motivate gestul de a reproduce in direct, la Digi 24, injuratura spusa de colonelul Orlando Schiopu in seara tragediei din Colectiv. Jurnalistul a precizat ca a stiut exact ce face si nu regreta nimic, iar reactiile critice la adresa lui le considera absurde. Mai mult, el si-a asumat plata unei eventuale amenzi date de Consiliul National al Audiovizualului CNA) postului de stiri.

Cristian Tudor Popescu a injurat, in direct, la Digi 24, dupa FILMAREA de la COLECTIV: Lasa-i in p**a mea...ne minte de la mana pana la gura (VIDEO)

Cristian Tudor Popescu a fost invitat, joi seara, in emisiunea moderata de Cosmin Prelipceanu, la Digi24. CTP a reluat injuratura ofierului ISU de la interventia de la Colectiv. A spus: Lasa-i in.

Cristian Tudor Popescu, primele explicatii, dupa ce a injurat in direct: A fost moral si etic

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie, dupa ce a izbucnit in studioul de la Digi24. Gazetarul nu a mai putut sa se stapaneasca la vederea imaginilor secrete din cazul Colectiv, asa ca a folosit intocmai cuvintele spuse de unul dintre sefii ISU de la fata locului. Cum si-a explicat reactia acesta? CTP, primele reactii, .

Razboi intre Cristian Tudor Popescu si Raed Arafat, cu acuzatii grave din partea jurnalistului

Gazetarul Cristian Tudor Popescu i-a replicat, la Digi24, sefului DSU, Raed Arafat, care a criticat, intr-o declaratie postata pe Facebook, un comentariu al gazetarului, pe care il considera deplasat. Este vorba despre analiza facuta de Cristian Tudor Popescu, pe baza imaginilor de la interventia la incendiul din clubul Colectiv, tinute ascunse timp de patru ani.

Cristian Tudor Popescu: Raed Arafat are un tupeu fenomenal, Nicolae Banicioiu e arestabil pe loc

Cristian Tudor Popescu a declaratca este imposibil ca Raed Arafat sa nu fi vazut imaginile de la interventia din Colectiv difuzate astazi, scrie Digi24. Este imposibil sa nu fi vazut aceste imagini.

Ion Tiriac ii raspunde agresiv lui Cristian Tudor Popescu: cu ce l-a suparat jurnalistul

Ion Tiriac nu se implica deseori in conflicte jurnalistice. Nu se bate in declaratii si nu vine cu scuze pentru anumite circumstante. Pe de alta parte, nici nu a mai fost atacat in trecut, in modul in care a facut-o CTP. Din motive necunoscute, Cristian Tudor Popescu a inceput sa-l critice pe Ion Tiriac si .

Cristian Tudor Popescu, despre noile imagini cu interventia de la Colectiv: Un spectacol de carnagiu medieval. M-au zguduit paletii de lemn

Cristian Tudor Popescu a comentat filmul publicat de Libertatea cu interventia autoritatilor din noaptea tragediei de la Colectiv, interventie pe care a numit-o un spectacol de carnagiu medieval. Cristian.

Cristian Tudor Popescu, despre reactia lui Raed Arafat cu privire la difuzarea noilor imagini de la Colectiv: Fac doar o supozitie. Nu vrea sa ii faca probleme sefei

Cristian Tudor Popescu a criticat dur reactia pe care Raed Arafat a avut-o dupa publicarea imaginilor de la tragedia din Colectiv. Ce are Raed Arafat cu campania electrorala? E secretar de stat si trebuie sa.

Cristian Tudor Popescu aducea vestea-BOMBA pentru romani: PSD bataia si bataia de joc

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre o noua bataie de joc a PSD-ului la adresa romanilor: proiectul depus de senatorul Liviu Pop, prin care ziua de 10 august e declarata Ziua Unitatii Civice. CTP este du.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )