Libnet.ro
UNICEF

16:45

Digi24. CTP: Cel mai bun discurs al lui Iohannis de pana acum. Trebuie sa fii sau cu totul nesimtit, sau tampit, ca sa nu il iei in seama

Hotnews Hotnews,
 Digi24. CTP: Cel mai bun discurs al lui Iohannis de pana acum. Trebuie sa fii sau cu totul nesimtit, sau tampit, ca sa nu il iei in seama

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca presedintele Klaus Iohannis s-a adresat cu adevarat, in discursul sau de astazi, tuturor romanilor si ca este cel mai bun discurs rostit pana acum de seful statului. continuă pe Hotnews

Unde se ascunde Vulpita in aceasta perioada! Sefii de la Antena 1 i-au gasit cel mai bun loc

Vulpita, sau Veronica asa cum o stiu prietenii din Vaslui, a devenit populara in Romania in urma cu 2 luni, dupa o aparitie la emisiunea Acces Direct, difuzata pe Antena 1, reusind sa devina o figura de referinta pentru o tara intreaga. Cum a devenit celebra Veronica Stegaru Vulpita are 22 de ani si este .

Acesta e noul telefon Huawei: ce specificatii ar avea cel mai bun Huawei P40

Seria Huawei P40 urmeaza sa fie prezentata pe 26 martie. Cel mai probabil va fi printr-un eveniment online. Pana atunci, avem cele mai bune imagini cu telefonul. Huawei P40 Lite e deja.

CTP, despre discursul lui Iohannis: Cel mai bun de pana acum.Trebuie sa fii cu totul tampit ca sa nu il iei in seama

Jurnalistul Cristian Tudoe Popescu CTP), a comentat luni discursul presedintelui Klaus Iohannis de astazi, subliniind ca a fost cel mai bun mesaj transmis de seful Statului de pana acum.

Zoltan Teszari, miliardarul care controleaza Digi Communications, cel mai lovit antreprenor de la BVB de prabusirile cauzate de criza provocata de pandemia de Covid-19

Zoltan Teszari, afaceristul care controleaza Digi Communications, este cel mai lovit antreprenor de la Bursa de la Bucuresti, care s-a prabusit in ultimele saptamani din cauza crizei provocata de pandemia de.

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Dan Barna sustine ca alegerile locale ar putea fi organizate cel mai devreme in toamna

Co-presedintele USR PLUS, Dan Barna, spune ca in opinia sa alegerile locale ar putea fi organizate cel mai devreme in toamna sau ca ,in functie de evolutia epidemiei provocate de noul coronavirus, ar putea fi organizate in cursul anului viitor.

A murit Stefan Gros, cel mai varstnic cioban din Romania. A fost calcat de tractor

Mos Stefan, cel mai varstnic cioban din Romania, a murit la 102 ani, dar nu de batranete, ci calcat de tractor.

CORONAVIRUS |77 de compusi care pot reduce raspandirea virusului, descoperiti de cel mai puternic computer din lume. Se poate realiza un vaccin?

Cel mai puternic sistem informaticdin lume, denumit Summit, a fost implicat in lupta contra raspandirii virusului COVID-19. Dupa mii de simulari derulate de Cercetatorii de la Departamentul de Energi.

Ceausescu a adoptat copiii pe care Elena ii facuse cu altii si i-a mai facut si el un copil. Ce spunea cel mai apropiat om al dictatorului

Un fost demnitar comunist a facut marturii senzationale despre copiii lui Nicolae Ceausescu, fostul sef al Partidului Comunist Roman PCR). Ion Gheorghe Maurer, care a cunoscut indeaproape cuplul Ceausescu, a dezvaluit ca Valentin si Zoia nu au fost copiii dictatorului. Ceausescu a adoptat copiii pe care Elena i-a facut cu altii Membru al Partidului Comunist .

Cel mai cumplit masacru de la inceputul secolului XX. Aproape 2 milioane de armeni, ucisi in numele nationalismului

Unul dintre cele mai crude masacre indreptate impotriva populatiei civile in Primul Razboi Mondial a fost cel al turcilor impotriva armenilor. Din anul 1915 pana in 1922, turcii au macelarit sistematic populatia armeneasca aflata pe teritoriul sau, iar evenimentele au ramas cunoscute in istorie drept genocidul armean.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )