Libnet.ro
UNICEF

11:31

Digi24: EXCLUSIV. Barbatul care a murit in bataia din Piata Constitutiei fusese platit cu 100 de euro ca sa vina la incaierare

Hotnews Hotnews,
 Digi24: EXCLUSIV. Barbatul care a murit in bataia din Piata Constitutiei fusese platit cu 100 de euro ca sa vina la incaierare

Barbatul care si-a gasit sfarsitul in urma rafuielii violente din Piata Constitutiei a fost inchiriat pentru incaierarea din fata Parlamentului. Liderul batausilor din Giurgiu l-a adus la Bucuresti, dupa ce l-a platit cu 100 de euro. continuă pe Hotnews

Cum s-a facut de negasit criminalul din Piata Constitutiei. Sase persoane au fost duse la audieri, doua sunt disparute

Domiciliile suspectilor implicati in confruntarea din Piata Constitutiei au fost perchezitionate, vineri dimineata. Mascatii au descins la mai multe adrese din Capitala si au ridicat 6 persoane pe care le-au dus la audieri la sediul Politiei Capitalei. Alti doi suspecti care au fost implicati in conflictul in urma caruia o persoana a murit sunt de .

Demi Moore a dezvaluit cine e barbatul care a violat-o cand avea 15 ani

Actrita americana Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata cand avea doar 15 ani. Demi Moore sustine ca barbatul care a fortat-o a avut o intelegere cu mama ei, careia i-a platit 500 de dolari pentru a.

Motivul pentru care a fost ucis tanarul din Piata Constitutiei. Cine era femeia de la care a pornit scandalul

Procurorii au facut publice informatii cu privire la crima care a avut loc in Piata Consitutiei in noaptea de 29 spre 30 septembrie. Motivul pentru care tanarul a fost ucis este legat de faptul ca acesta ar fi avut o aventura cu iubita unui alt barbat, care a vrut sa se razbune. Motivul pentru care .

Cei sase barbati retinuti in dosarul crimei din Piata Constitutiei au fost arestati preventiv

Cei sase barbati retinuti in dosarul crimei din Piata Constitutiei din Bucuresti au fost arestati preventiv, decizia fiind luata de magistratii Tribunalului Bucuresti, informeaza Mediafax.

Noi detalii despre crima din Piata Constitutiei: Un antrenor de box a fost retinut (VIDEO)

UPDATEAntrenorul de box din Bucuresti, Romeo Paun, se afla printre suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei. Acesta este primul retinut si este acuzat de moartea tanarului de 30 de.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre crima din Piata Constitutiei: Daca autorul nu va fi identificat, e probabil sa intre intreaga grupare de proxeneti dupa gratii

Psihologul criminalist Tudorel Butoi considera ca daca anchetatorii nu vor reusi cu sa-l identifice pe faptasul crimei din Piata Constitutiei, cel mai probabil intreaga grupare de proxeneti va ajunge dupa.

UPDATE Dosarul crimei din Piata Constitutiei: Unul dintre suspecti a mai fost condamnat pentru omor, dar a fost eliberat recent in baza recursului compensatoriu Peste 20 de perchezitii in zona Lacul Tei - Soseaua Petricani

Zeci de perchezitii au avut loc, vineri dimineata, in Bucuresti, in zona soselei Petricani - Lacul Tei, actiunea fortelor de ordine avand legatura cu conflictul de duminica noapte, din Piata Constitutiei, cand un barbat a fost ucis, iar altul a fost ranit. 04 Politia are doi suspecti in cazul crimei de duminica noapte, unul dintre ei fiind condamnat anterior pentru omor, dar eliberat recent in baza recursului compensatoriu. 56 Mai multi suspecti sunt dusi la audieri la Politia CapitaleiUPDATE 08. 36 Parchetul Bucuresti: in cauza avand ca obiect infractiunile de omor, incaierare si tulburarea ordinii si linistii au fost puse in aplicare 21 de mandate de perchezitie domiciliara.

Barbatul ucis in scandalul general din Piata Constitutiei fusese PLATIT sa vina: Cati bani i-a dat liderul batausilor din Giurgiu sa ia parte la incaierare

Barbatul ucis in bataia violenta din Piata Constitutiei fusese platit de liderul batausilor din Giurgiu, cu suma de 100 de euro, sa ia parte la scandal, potrivit digi24. ro. Scandalul a pornit de la doi.

Un antrenor de box din Capitala, suspect in cazul crimei din Piata Constitutiei, a fost retinut

Un antrenor de box din Bucuresti, Romeo Paun, a fost retinut, vineri seara, pentru omor, in cazul crimei din Piata Constitutiei, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Politiei Capitalei. La iesirea de la audieri, barbatul a negat acuzatiile.

Stirile ProTV: Greseala care le-a fost fatala celor 2 alergatori care au murit la maratonul din Piatra Craiului

Un maraton montan organizat in Piatra Craiului s-a incheiat tragic. Doi sportivi - o femeie si un barbat s-au prabusit 70 de metri aproape in acelasi timp si in acelasi loc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2856 seconds )