Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce resurse energetice mai are Romania si care sunt cei mai mari consumatori

B1 B1,
Ce resurse energetice mai are Romania si care sunt cei mai mari consumatori

Resursele de energie totale disponibile ale Romaniei au ramas la un nivel relativ constant, productia de energie primara a scazut usor, dar consumul si importurile de resurse energetice au crescut, se arata in. continuă pe B1

PROFETIA Babei Vanga: Un CUTREMUR DEVASTATOR va lovi ROMANIA. Care sunt SEMNELE NEGRE ce PREVESTESC APOCALIPSA

Baba Vanga este cunoacuta in lumea intreaga pentru profetiile sale care s-au adeverit! Ea este cea care a prezis caderea Zidului Berlinului si revolutiile din 1989 din Europa de Est. Tot ea a prevestit si.

Brexitul loveste peste unele firme din Romania. Pierderile sunt uriase

Brexitul loveste si in fabrici din Romania, care sunt la un pas de faliment. Patronii unei fabrici de incaltaminte din Bihor, care exportau marfa in Marea Britanie, se pregatesc sa puna lacatul pe.

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Oamenii sunt sfatuiti sa stea in casa

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Locuitorii sunt sfatuiti sa stea in casa pentru a se feri de particulele de praf. Semnalul de alarma a fost tras de cercetatorul Silviu Gurlui, care.

Ei sunt CEI MAI BOGATI MORTI din lume! Forbes tocmai a facut anuntul incredibil

Chiar daca au trecut de mult pe lumea cealalta, continua sa faca bani frumosi si in aceasta. Forbes a dat miercuri publicitatii clasamentulpe 2019 al celor mai bine platite celebritati.

Utile: Aproximativ 5% dintre romani sufera de psoriazis. Cauzele si simptomele; Alimentul ideal pentru cei cu guta. Cum sa-l consumi ca sa elimini acidul uric in exces; Raceala versus gripa: care sunt diferentele

Dureri de splina: cauze, simptome si tratament. Splina este acoperita de o membrana protectoare, iar in cazul unei lovituri aceasta. Un medic cardiolog avertizeaza in legatura cu obiceiul de a lua o aspirina pe zi. Mare atentie! O aspirina pe zi pentru pacientii care se stiu deja cu boli.

Europa Libera - Catherine Horel: Sunt maghiari in Romania care s-au saturat sa fie papusile Budapestei

Recunoasterea greselilor istorice ar putea deschide o cutie a Pandorei intr-o regiune in care rivalitatile sunt istorice, crede Catherine Horel, care preda la Universitatea Pantheon-Sorbonne istoria Europei Centrale si conduce cel mai important departament al Centrului National Francez de Cercetari Stiintifice CNRS).

S-a dat startul concursului Pasarea anului in Romania. Care sunt cele cinci specii care intra in competitie

Societatea Ornitologica Romana da startul unei noi editii a concursului Pasarea Anului in Romania. Timp de o luna, romanii pot vota pentru una dintre cele cinci specii pe care SOR le-a propus ca specie reprezentativa pentru tara noastra in anul urmator.

Antalya, destinatie pentru o vacanta de vis. Care sunt locurile pe care aleg romanii sa le vada

Turcia este preferata romanilor si in perioada sarbatorilor de iarna. Antalya se pregateste deja sa isi primeasca oaspetii care vor sa petreaca un Craciun sau un Revelion atipic, departe de temepraturi scazute, sarmale.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )