Libnet.ro
UNICEF

15:30

Orasele lumii, parasite, din cauza pandemiei: unde gasesti cele mai spectaculoase imagini de acum

Playtech Playtech,
Orasele lumii, parasite, din cauza pandemiei: unde gasesti cele mai spectaculoase imagini de acum

Unele dintre cele mai populate orase ale lumii sunt acum parasite. in contextul in care aceasta situatie reprezinta pretextul pentru niste imagini spectaculoase, cineva le-a agregat intr-un. continuă pe Playtech

Specialistii avertizeaza: Peste 100.000 de persoane ar putea muri din cauza pandemiei de COVID-19 in Siria, dupa aproape 10 ani de razboi civil

Cel putin 100. 000 de persoane ar putea muri din cauza pandemiei de COVID-19 in nord-vestul Siriei, deoarece taberele supraaglomerate si sistemul de asistenta medicala decimat fac tara deosebit de vulnerabila,.

AGENTIE ONU: Zeci de milioane de oameni risca sa isi piarda locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus

Zeci de milioane de oameni risca sa isi piarda locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unei analize a Organizatiei Internationale a Muncii OIM), o agentie a ONU, care se asteapta ca numarul acestora sa fie peste cele 25 de milioane de persoane prevazute intr-o estimare facuta in urma cu doar doua zile, transmite Reuters.

Jumatate de milion de persoane din New York isi vor pierde slujebele din cauza pandemiei de coronavirus, estimeaza primarul Bill de Balsio

Primarul New York City estimeaza ca cel putin o jumatate de new-yorkezi isi vor pierde locurile din cauza pandemiei de coronavirus, care a obligat autoritatile sa inchisa scoli si sa intrerupa.

ONU: Zeci de milioane de oameni risca sa fie concediati din cauza pandemiei

Zeci de milioane de oameni risca sa fie concediate din cauza pandemiei , potrivit unei analize a Organizatiei Internationale a Muncii OIM), o agentie a ONU, intr-o estimare facuta recent, transmite Reuters.

AGENTIILE DE PRESA: Salonul Auto de la Paris din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei

Salonul Auto de la Paris, cunoscut oficial sub numele Mondial de l and Automobile, un eveniment important in industria auto mondiala care urma sa aiba loc la inceputul lunii octombrie la Paris, a fost anulat in forma sa actuala din cauza epidemiei de COVID-19, au anuntat luni organizatorii, transmite AFP.

Primarul New York-ului: Cel putin o jumatate de milion de persoane din oras isi vor pierde slujbele din cauza pandemiei de coronavirus

Primarul din New York City, Bill de Blasio, a declarat joi ca, potrivit estimarilor preliminare, cel putin o jumatate de milion de new-yorkezi si-au pierdut sau isi vor pierde locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus, care a obligat autoritatile sa impuna oprirea activitatilor economice si inchiderea scolilor la nivelul statului, transmite CNBC.

Luminosul Las Vegas, parasit in intuneric din cauza pandemiei de Covid-19 FOTO

Las Vegasul, celebru pentru cazinourile si viata sa de noapte, este acum doar unul dintre orasele pustii din intreaga lume.

China, data in judecata in Statele Unite din cauza pandemiei de coronavirus. Discutie telefonica intre Xi Jinping si Donald Trump

Doua cabinete de avocatura din Statele Unite au depus o plangere impotriva statului chinez in legatura cu actuala pandemie de coronavirus, cerandu-i sa plateasca pentru pagubele provocate contribuabililor si oamenilor de afaceri americani.

Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului

Femeia de 27 de ani din judetul Botosani care a murit duminica din cauza coronavirusului este cea mai tanara persoana decedata in Romania de la declansarea pandemiei. Potrivit primarului localitatii din care provine tanara, ea ar fi contractat virusul de la frati de-ai sai care s-au intors din Marea Britanie pentru a participa la funeraliile mamei, scrie Agerpres.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )