Libnet.ro
UNICEF

07:15

Digi24: Scandal la o scoala din Bucuresti. Parintilor li s-a cerut 150 de lei in fiecare luna, pe langa o taxa anuala

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Scandal la o scoala din Bucuresti. Parintilor li s-a cerut 150 de lei in fiecare luna, pe langa o taxa anuala

Mai multi parinti sustin ca invatatorii le-au cerut bani pentru a cumpara mobilier, manuale si chiar un aspirator si dozatoare cu apa. Este vorba despre 150 de lei in fiecare luna, timp de 5 ani! La acesti bani se adauga o taxa anuala care nu este deloc mica. continuă pe Hotnews

Scandal la o scoala din Bucuresti. Parintilor li s-au cerut cate 150 de lei pe luna.Parinte: Noi am cumparat hartie igienica si sapun. E normal? Director: Da, e normal

Mai multi parinti de la scoala generala Ionel Teodoreanu din Capitala spun ca invatatorii le-ar fi cerut bani pentru achizitionarea de mobilier, manuale si chiar si dozatoare si un aspirator. Este vorba de 150 de lei in fiecare luna, precum si de o taxa anuala de 500 de lei.

O scoala din Capitala va fi inchisa, vineri. A fost depistat un focar de enterovirus

O scoala din Capitala va fi inchisa vineri. Din primele informatii, la scoala 27 din Bucuresti a fost depistat un focar de enterovirus. Aproximativ 20 de copii au avut mari probleme si s-au dus la spital.

Directia de Sanatate Publica nu a identificat focare de enteroviroza in scolile si gradinitele din Bucuresti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti nu a identificat focare de enterocoliteenteroviroze in unitatile scolare. Specialisti din cadrul DSP s-au deplasat in perioada 25-26 septembrie in 3 unitati de invatamant doua crese si o scoala primara) pentru evaluarea situatiei, ca urmare a sesizarilor privind suspiciunile de imbolnavire cu enterovirus a mai multor elevi din Bucuresti. Scrisoare deschisa a unei mame catre autoritati: Posibil focar epidemic de enterocolita in Bucuresti. Parintii au semnalat numeroase cazuri de enteroviroze in crese, scoli si licee.

Cat costa acum un loc in caminele studentesti din Bucuresti

Cinci universitati bucurestene - Universitatea Politehnica, Universitatea din Bucuresti, Academia de Studii Economice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative si Universitatea Nationala de.

dm drogherie markt a deschis cel mai mare magazin din Bucuresti, in Business Center The President

Retailerul german dm drogherie markt a inaugurat astazi cel mai mare magazin din Bucuresti. Noua drogherie este situata in sectorul 2, pe bulevardul Dacia nr. 169, in cadrul Business Center The President.

Directia de Sanatate Publica nu a identificat focare de enteroviroza in scolile si gradinitele din Bucuresti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti anunta, vineri, ca nu aidentificat focare de enterocoliteenteroviroze in unitatile scolare din Capitala, dupa ce, joi, circa 30 de copii din mai multe scoli au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )