Libnet.ro
UNICEF

14:15

Digi24: Tacerea fara precedent a lui Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Tacerea fara precedent a lui Donald Trump

Presedintele american in exercitiu Donald Trump nu a mai raspuns la nicio intrebare din partea presei din ziua alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie. continuă pe Hotnews

Europa ramane fara aparare. Decizia lui Trump pe ultima suta de metri

Decizia socanta luata de Statele Unite. Donald Trump a anuntat cu cateva luni in urma ce intentioneaza sa faca, iar astazi totul a devenit oficial. Europa, Cer Deschis. Decizia lui Donald Trump pe ultima suta de metri Participarea Statelor Unite la tratatul Cer Deshis s-a incheiat oficial duminica, 22 noiembrie, asa ca acordul ramane cu .

Netanyahu: Nu trebuie sa se revina la acordul nuclear cu Iranul, abandonat de presedintele american Donald Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat duminica, intr-un aparent mesaj adresat presedintelui ales al Statelor Unite Joe Biden, ca nu ar trebui sa se revina la acordul nuclear cu Iranul abandonat de presedintele Donald Trump, transmite Reuters.

Donald Trump nu se lasa cu actiunile de contestare a rezultatului alegerilor. Vrea sa mearga pana la Curtea Suprema

Presedintele in exercitiu, Donald Trump, care contesta rezultatul alegerilor, vrea sa mearga pana la Curtea Suprema. Un renumit constitutionalist a declarat pentru Fox News ca exista motive de contestare, desi n-a vazut dovezile, dar ca acestea nu sunt suficiente pentru o schimbare semnificativa a numarului de voturi.

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, s-a facut de ras intr-o conferinta de presa: ii curge pe obraji vopseaua de par! (VIDEO)

Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului si avocatul personal al lui Donald Trump, cel care a preluat procesele inaintate de presedintele in exercitiu dupa alegeri, continua acuzatiile de frauda electorala.

Fiul lui Donald Trump, infectat cu COVID-19. Cum se simte Donald Trump Jr.

Donald Trump Jr, fiul cel mare al presedintelui american Donald Trump, este infectat cu COVID-19. Barbatul in varsta de 42 de ani a fosttestat pozitiv la inceputul saptamanii si se afla car.

Donald Trump Jr., diagnosticat cu COVID-19

Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump, Donald Trump Jr. , a fost diagnosticat cu COVID-19, transmite CNN, citand declaratiile unui purtator de cuvant.

Donald Trump i-a chemat la Casa Alba pe liderii legislativului din Michigan. Statul Georgia a anuntat rezultatele finale ale renumaratorii voturilor

Auditul votului s-a incheiat in statul Giorgia, unde a existat cea mai mica diferenta de voturi din toate statele proiectate a fi castigate de Joe Biden. Rezultatele finale arata un avans de 12. 284 de voturi, dupa ce au fost gasite 5. 800 de buletine nenumarate din care 1. 400 pentru Trump. Donald Trump i-a chemat vineri la Casa alba pe liderii republicani din legislativul statului Michigan.

Un aliat important al lui Donald Trump l-a indemnat sa renunte la procese: Comportamentul echipei de avocati e o rusine nationala

Fostul guvernator al statului New Jersey Chris Christie, un aliat important al presedintelui american in exercitiu Donald Trump, l-a indemnat sa renunte la eforturile legale de a rasturna rezultatul alegerilor.

Donald Trump Jr., fiul presedintelui Statelor Unite, diagnosticat cu Covid-19!

Fiul presedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 saptamana aceast.

Donald Trump Jr a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Fiul presedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 saptamana aceasta, desi nu prezinta simptome, potrivit purtatorului sau de cuvant, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )