Libnet.ro
UNICEF

11:30

Donald Trump nu se lasa cu actiunile de contestare a rezultatului alegerilor. Vrea sa mearga pana la Curtea Suprema

Adevărul Adevărul,
Donald Trump nu se lasa cu actiunile de contestare a rezultatului alegerilor. Vrea sa mearga pana la Curtea Suprema

Presedintele in exercitiu, Donald Trump, care contesta rezultatul alegerilor, vrea sa mearga pana la Curtea Suprema. Un renumit constitutionalist a declarat pentru Fox News ca exista motive de contestare, desi n-a vazut dovezile, dar ca acestea nu sunt suficiente pentru o schimbare semnificativa a numarului de voturi. continuă pe Adevărul

Trump, primele comentarii privind rezultatul alegerilor intr-o conferinta de presa: Sunt aproape 74 milioane de voturi

Vineri, intr-o conferinta de presa privind reducerea pretului medicamentelor, Donald Trump subliniat din nou ca a castigat alegerile, punand insa rezultatul alegerilor in favoarea lui Joe Biden in seama reclamei negative inclusiv din partea industriei farmaceutice. Pe de alta parte, optiunile legale ale presedintelui american in exercitiu se restrang pe masura ce statele incep certificarea rezultatelor alegerilor.

Digi24: Tacerea fara precedent a lui Donald Trump

Presedintele american in exercitiu Donald Trump nu a mai raspuns la nicio intrebare din partea presei din ziua alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

Un aliat important al lui Donald Trump l-a indemnat sa renunte la procese: Comportamentul echipei de avocati e o rusine nationala

Fostul guvernator al statului New Jersey Chris Christie, un aliat important al presedintelui american in exercitiu Donald Trump, l-a indemnat sa renunte la eforturile legale de a rasturna rezultatul alegerilor.

Procesele campaniei lui Donald Trump, compromise de erori. Rudy Giuliani, serie de afirmatii false despre contestatii la o conferinta de presa

Donald Trump nu si-a ales cei mai buni avocati sa-i pledeze cauza in instantele din statele-cheie, relateaza presa americana referindu-se la pledoaria recenta a avocatului sau personal Rudy Giuliani in fata unui judecator din Pennsylvania, dar si la conferintele de presa ale acestuia si altor avocati inca implicati in contestatiile privind rezultatul alegerilor din 3 noiembrie.

Fiul lui Donald Trump, infectat cu COVID-19. Cum se simte Donald Trump Jr.

Donald Trump Jr, fiul cel mare al presedintelui american Donald Trump, este infectat cu COVID-19. Barbatul in varsta de 42 de ani a fosttestat pozitiv la inceputul saptamanii si se afla car.

Donald Trump Jr., diagnosticat cu COVID-19

Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump, Donald Trump Jr. , a fost diagnosticat cu COVID-19, transmite CNN, citand declaratiile unui purtator de cuvant.

Netanyahu: Nu trebuie sa se revina la acordul nuclear cu Iranul, abandonat de presedintele american Donald Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat duminica, intr-un aparent mesaj adresat presedintelui ales al Statelor Unite Joe Biden, ca nu ar trebui sa se revina la acordul nuclear cu Iranul abandonat de presedintele Donald Trump, transmite Reuters.

Donald Trump Jr., fiul presedintelui Statelor Unite, diagnosticat cu Covid-19!

Fiul presedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 saptamana aceast.

Donald Trump Jr a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Fiul presedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 saptamana aceasta, desi nu prezinta simptome, potrivit purtatorului sau de cuvant, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, s-a facut de ras intr-o conferinta de presa: ii curge pe obraji vopseaua de par! (VIDEO)

Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului si avocatul personal al lui Donald Trump, cel care a preluat procesele inaintate de presedintele in exercitiu dupa alegeri, continua acuzatiile de frauda electorala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )