Libnet.ro
UNICEF

14:45

Digi24: VIDEO. Dezvaluiri cutremuratoare despre mafia lemnului din Romania

Hotnews Hotnews,
 Digi24: VIDEO. Dezvaluiri cutremuratoare despre mafia lemnului din Romania

Gheorghe si Ruxandra Gorcioaia plang moartea fiului lor. Era padurar si acum e cea mai recenta victima a asa-numitei mafii a lemnului, care controleaza industria de taieri ilegale de copaci din Romania. continuă pe Hotnews

VIDEO Mafia lemnului din Romania lucreaza nestingherita: Mi-a spus ca reprezentantii firmei vor ma omoare!

In Romania, exploatarea ilegala a lemnului a atins proportii uriase. Nicaieri nu au fost inregistrate in ultimii ani mai multe taieri ca in Suceava, in nordul tarii. Deutsche Welle a realizat un reportaj despre mafia lemnului din Moldovita si despre situatia scapata de sub control de catre autoritati.

Plan halucinant pentru Romania? Dezvaluiri-bomba despre privatizarile pregatite de PNL

Andreea Sava a prezentat, in exclusivitate, sambata, la Descoperiti, dezvaluiri-bomba despre planul pe care l-ar pune la cale, de fapt, PNL si Klaus Iohannis pentru Romania: privatizari pe toata linia, cu o miza financiara uriasa pentru artizanii acestui plan, dar cu un cost enorm pentru romani.

EXCLUSIV Dezvaluiri soc despre Marius Elisei! Nu este prima data cand o insala pe Oana Roman. Ce i-a putut face cand era baut

Subiectul momentului intr-ale mondenului il are ca personaje principale pe Oana Roman, sotul ei, Marius Elisei, si transsexualul Delia Rexha. Scandalul ajunge acum pe culmi, caci noile informatii arata ca nucleul trio-ului a mai inselat si a mai actionat fiind in stare de ebrietate. Dezvaluiri despre Marius Elisei. Nu este prima data cand o insala .

Petre Geambasu si-a inselat sotia cu Doina Spataru. Calin face dezvaluiri incendiare despre tatal lui

Doina Spataru, Malina Olinescu, Petre si Calin Geambasu, patru personaje in jurul carora se invarte o poveste tumultoasa, cu o istorie stufoasa. Ani intregi, multe momente de povestit, secrete si din ce in ce mai mult mister, toate izbucnesc odata cu trecerea timpului si acumularea intrebarilor, in special in ceea ce-l priveste pe Calin. S-a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )