Libnet.ro
UNICEF

13:45

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu. Ce spune despre canadianca de origine romana

Playtech Playtech,
Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu. Ce spune despre canadianca de origine romana

Simona Halep a oferit prima reactie dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor, scor 3-6, 7-6, 6-3. Numarul 6 mondial a recunoscut ca a avut un meci greu cu sportiva canadiana de origine romana si le-a multumit fanilor romani care au sustinut-o in China. Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Am . continuă pe Playtech

Simona Halep si secretul victoriei cu Bianca Andreescu: M-am gandit ca sunt mai puternica psihic

Simona Halep a declarat ca in setul al doilea, in care a intors soarta meciului cu Bianca Andreescu, s-a gandit ca este mai puternica psihic decat adversara ei.

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Simona Halep le inchide gura criticilor, dupa partida cu Bianca Andreescu: Am auzit la mine in tara ca sunt un pic prea batrana!

Simona Halep 5 WTA), a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 4 WTA), in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, la capatul.

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu in primul meci la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen.

DigiSport: Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a aflat ca va juca pentru prima data in cariera cu Simona Halep

Bianca Andreescu va participa pentru prima data la Turneul Campioanelor. Jucatoarea de origine romana va debuta chiar impotriva Simonei Halep, intrucat cele doua se afla in Grupa Violet. Meciul se joaca luni, nu inainte de 14:00, in direct la Digi Sport 2.

Simona Halep a castigat primul duel cu Bianca Andreescu

Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, numarul 4 mondial, in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen. Darren Cahill a revenit oficial antrenorul Simonei Halep cu ocazia acestui meci.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din meciul de debut de la Turneul Campioanelor: Ma bucur ca am jucat cu ea

Simona Halep, locul 5 WTA, a oferit prima reactie, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romaa de pe locul 4 WTA, in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzen, care.

Bianca Andreescu, dupa infrangerea cu Simona Halep: Ma doare spatele al naibii de tare

Bianca Andreescu a declarat ca infrangerea in fata Simonei Halep a venit dupa ce aceasta nu a reusit sa isi fructifice sansele din setul secund. Jucatoarea canadiana de origine romana a adus in discutie si durerile la spate pe care le are si care i-au ingreunat misiunea.

Bianca Andreescu: Nu am mai jucat impotriva Simonei, dar am admirat-o Karolina Pliskova: Va fi dificil impotriva Simonei

Bianca Andreescu, jucatoarea canadiana de origine romana, a declarat ca partida cu Simona Halep din cadrul Grupei Violet a Turneului Campionilor va fi una interesanta si ca a admirat-o pe romanca, chiar daca nu cele doua nu s-au mai intalnit pana acum. De asemenea, Karolina Pliskova a spus ca meciul cu Halep va fi unul dificil, in ciuda problemelor de sanatate ale Simonei.

Cand va juca Simona Halep cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. S-a aflat ziua si ora

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor desfasurat la Shenzhen. Ziua si ora. Ziua si ora cand Simona Halep va juca, in premiera, cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia este mutata pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )