Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului! Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului! Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului. Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

O proeminenta voce a radioului a murit dupa o lupta de peste 20 de ani cu o boala

Bob Slade, una dintre cele mai proeminente voci ale radioului american din New York, a murit intr-un spital din Manhattan la varsta de 70 de ani, informeaza The New York Times. Potrivit informatiilor relatate.

Domeniile cu cele mai mari cresteri salariale in februarie

Salariile celor din constructii si din domenii conexe constructiilor au urcat in februarie cu peste 40% in ritm anual, potrivit datelor transmise luni de reprezentantii Institutului National de Statistica. Urmatoarele cele mai mari cresteri le au salariatii din invatamant si Sanatate, unde cresterile depasesc 30%. Salariul mediu net din februarie a fost de 2933 d elei.

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Este concluzia unui studiu facut de Comisia Europeana in toate tarile Uniunii. in tara noastra, rata mortalitatii in accidentele rutiere.

Cele mai periculoase drumuri din Europa: pe ce loc se afla Romania

In urma cu aproape un deceniu, sapte tari membre UE aveau drumuri periculoase. in 2018, doar doua tari se mai afla in aceasta situatie deloc laudabila. Pentru al patrulea an la rand, Romania conduce un clasament nedorit, al celor mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Romania, Bulgaria si Letonia se afla pe primele locuri atunci [] .

Preturile petrolului au atins cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni

Preturile petrolului au atins luni cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni, sustinute de limitele de productie impuse de OPEC, de sanctiunile SUA impotriva Iranului si Venezuelei si de datele pozitive referitoare la piata americana a muncii, transmite Reuters.

Operatiunea Bodyguard: Cea mai mare pacaleala din istorie

Operatiunile de manipulare si dezinformare sunt vitale in vreme de razboi. in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, serviciile de informatii britanice au intreprins una dintre cele mai mari operatiuni de.

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

ITF Sunderland: Ce se mai poate intampla atunci cand conduci cu 6-0, 5-0 si 40-30?

Ce iti poate trece prin minte atunci cand esti condus cu 6-0, 5-0 si minge de meci? Nu stiu daca ati trecut printr-o asemenea situatie, dar va pot spune ca in circuitul ITF tocmai a avut loc una dintre cele mai mari reveniri din istoria tenisului. Tara Moore 479 WTA) a reusit minunea si a invins-o pe Jessika Ponchet Franta, 201 WTA).

Halep, printre cele mai bune afaceri din istoria lui Nike: De ce americanii au dat lovitura cand au batut palma cu Simona

Simona Halep a trecut, incepand din 2018, la o colaborare cu gigantul american, deoarece nu s-a mai inteles la bani cu fostul ei sponsor tehnic, Adidas.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )