Libnet.ro
UNICEF

18:00

DigiSport: Declaratia care i-a fost fatala lui Narcis Raducan. De ce l-ar fi dat afara Gigi Becali de la FCSB

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Declaratia care i-a fost fatala lui Narcis Raducan. De ce l-ar fi dat afara Gigi Becali de la FCSB

Narcis Raducan si-a anuntat azi plecarea de la FCSB, printr-o postare pe retelele de socializare. Numit director sportiv dupa ce MM Stoica a decis sa se retraga o perioada de la formatia ros-albastra, Narcis a rezistat mai putin de trei luni in conducerea clubului. continuă pe Hotnews

Simona Halep, aspru taxata dupa Turneul Campioanelor. Motivul pentru care a fost criticata: Sa renunte sa fie sefa echipei ei!

Simona Halep a fost aspru taxata dupa Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Motivul pentru care a fost criticata si i s-a spus sa renunte la a mai fi sefa echipei ei. Simona Halep, aspru criticata dupa decizia anuntata in urma Turneului Campioanelor Simona Halep a fost eliminata in ultimul meci al sezonului de jucatoarea ceha .

Connect R a recunoscut care a fost cea mai mare greseala a lui. A fost o capcana!

Connect-R a fost mai transparent decat niciodata. Vedeta a recunoscut care a fost cea mai mare greseala pe care a facut-o vreodata pentru a le da un exemplu bun tinerilor din ziua de azi. Iata si cum a reusit sa treaca peste acel impas si cum s-a repus pe picioare! Care a fost cea mai .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )