Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep, aspru taxata dupa Turneul Campioanelor. Motivul pentru care a fost criticata: Sa renunte sa fie sefa echipei ei!

Playtech Playtech,
Simona Halep, aspru taxata dupa Turneul Campioanelor. Motivul pentru care a fost criticata: Sa renunte sa fie sefa echipei ei!

Simona Halep a fost aspru taxata dupa Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Motivul pentru care a fost criticata si i s-a spus sa renunte la a mai fi sefa echipei ei. Simona Halep, aspru criticata dupa decizia anuntata in urma Turneului Campioanelor Simona Halep a fost eliminata in ultimul meci al sezonului de jucatoarea ceha . continuă pe Playtech

Miscari de trupe in clasamentul WTA, dupa Turneul Campioanelor. Pe ce loc termina anul Simona Halep si ce alte tenismene din Romania au prins Top 100 (VIDEO)

Simona Halep este, de luni, a patra tenismena a lumii, cu 5. 462 de puncte in clasamentul WTA, urcand o pozitie dupa parcursul de la Turneul Campioanelor, iar liderul ierahiei mondiala ramane chiar.

Pe ce loc termina Simona Halep anul 2019. Clasamentul WTA actualizat dupa Turneul Campioanelor

Chiar daca nu a trecut de faza grupelor la Turneul Campioanelor gazduit in premiera de Shenzhen, Simona Halep urca o pozitie in clasamentul mondial WTA.

Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Pe aceasta pozitie va incheia anul

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele Turneului Campioanelor dupa ce a fost invinsa in trei seturi de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din grupa. Pe ce loc a ajuns romanca in clasamentul WTA? Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor? Simona .

Halep stie de ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor: Discurs sincer al Simonei in fata jurnalistilor

Exceptand anul 2014, in care a jucat chiar finala la WTA Finals, in rest, in 2015, 2016, 2017 si 2019, romanca a parasit competitia cu urmatorul bilant: o victorie, doua infrangeri.

Simona Halep a ajuns la psiholog. Motivul neasteptat pentru care sportiva a apelat la ajutorul specialistului

Simona Halep a ajuns la psiholog dupa ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor, pierdut in fata sportivei Karolina Pliskova, dupa ce antrenorul Darren Cahill i-a tinut un discurs dur si i-a transmis ca a fost o rusine pe teren. Constanteanca a fost insotita chiar de catre antrenorul ei, care a vrut sa afle .

Unde a mers Simona Halep, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Imaginea i-a luat pe toti prin surprindere

Sportiva le-a aratat tuturor fanilor sai ce face in prezent, odata ce a parasit Turneul Campioanelor. Suprinderea a fost de partea multor internauti, pentru ca vestea a venit pe contul de Instagram al jucatoarei de tenis, in aceasta luni. Totodata, Simona Halep a incheiat anul 2019, pe locul 4 WTA. Este pentru al saselea an .

Simona Halep, pierdere uriasa. Cati bani va primi pentru participarea la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor inca din faza grupelor. Campioana de la Wimbledon a reusit o singura victorie, in meciul de debut cu Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Organizatorii competitiei au pus la bataie premii uriase, dar Simona s-a ales doar cu 610. 000 de dolari in urma parcursului din China.

Cum a comentat Darren Cahill comportamentul dur pe care l-a avut fata de Simona Halep. La Turneul Campioanelor, i-a spus sportivei ca a fost o rusine pe teren

Darren Cahill a vorbit despre episodul dur din ultimul meci jucat de Simona Halep la Turneul Campioanelor, cand antrenorul australian i-a reprosat sportivei maniera in care a abordat partida si i-a spus ca a fost o rusine pe teren. Cahill a declarat ca ar face si acum acelasi lucru daca ar avea ocazia. Darren Cahill .

Ce spune Simona Halep despre Darren Cahill, dupa momentul incordat din meciul cu Pliskova. Presa internationala l-a criticat dur

Simona Halep i-a luat apararea lui Darren Cahill dupa ce presa internationala l-a criticat pe antrenorul australiat pentru felul in care a certat-o pe sportiva romanca in timpul partidei cu Pliskova, utlima din grupa violet la Turneul Campioanelor. Cahill a fost enervat de jocul slab al Simonei si i-a transmis ca prestatia ei este rusinoasa.

Digisport: Pliskova a zis ca nu a interesat-o finala de la Wimbledon. Reactia avuta fata de Simona Halep dupa meci schimba radical lucrurile

Karolina Pliskova 27 de ani - locul 2 WTA), cea care i-a interzis accesul in semifinalele de la Turneul Campioanelor Simonei Halep 28 de ani - locul 5 WTA), a vorbit despre campioana noastra, pentru care a avut doar cuvinte de lauda.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )