Libnet.ro
UNICEF

18:30

Connect R a recunoscut care a fost cea mai mare greseala a lui. A fost o capcana!

Playtech Playtech,
Connect R a recunoscut care a fost cea mai mare greseala a lui. A fost o capcana!

Connect-R a fost mai transparent decat niciodata. Vedeta a recunoscut care a fost cea mai mare greseala pe care a facut-o vreodata pentru a le da un exemplu bun tinerilor din ziua de azi. Iata si cum a reusit sa treaca peste acel impas si cum s-a repus pe picioare! Care a fost cea mai . continuă pe Playtech

A fost lansata cea mai mare retea 5G din lume. Unde se afla si ce companii au luat parte la construirea ei

Cea mai mare retea 5G din lume a fost lansata, vineri, in China, jumatate din ea fiind construita de controversata companie Huawei, arataCNN. Companiile de stat China Mobile CHL), China Telecom CHA) si.

Iazul toxic de la Certej, Hunedoara. Cea mai mare catastrofa miniera din Romania! S-a soldat cu 100 de morti si peste 80 de raniti

Zilele trecute s-au implinit 48 de ani de la cea mai mare catastrofa miniera din Romania. Aproape 100 de persoane si-au pierdut viata si alte 80 au fost ranite, dupa ce un iaz de decantare supraincarcat cu steril s-a revarsat peste cartierul de la poalele acestuia. in doar un sfert e ora, cele peste 300.

Cea mai mare broasca testoasa din lume a ajuns pe uscat: imaginile sunt spectaculoase

Indiferent cat pasionat esti de broaste testoase, este putin probabil sa fi vazut vreodata una atat de mare precum in clipul de mai jos. Imaginile sunt spectaculoase, in contextul in care pare sa fie cea mai mare inregistrata vreodata in lume. O broasca testoasa care a iesit de curand din ocean, pentru a petrece un .

Ela Craciun face cea mai mare petrecere pentru baietelul ei. Tort de 2 metri si intrare libera!

Ela Craciun pregateste o petrecere mai putin obisnuita. Vedeta isi aniverseaza baietelul, pe Nicholas, care a implinit recent un an, cu o petrecere la care a invitat si mamicile din comunitatea sa online, alaturi de copiii lor.

BCE: Nivelul scazut al venitului mediu - cea mai mare problema privind convergenta reala a Romaniei

Nivelul scazut al venitului mediu pe cap de locuitor reprezinta cea mai mare problema privind convergenta reala a tarii noastre in vederea aderarii la Zona Euro, cu toate ca acesta nu este un criteriu formal pentru aderare, considera specialistii Bancii Centrale Europene BCE).

S-a culcat cu verisoara sotiei lui si a fost cea mai nebuneasca partida de amor din viata sa. Dupa un timp, omul a aflat un secret socant. Viata lui s-a schimbat total

Un barbat de 37 de ani a facut parte de greseala vietii lui. Omul a avut parte de o partida nebuneasca de amor cu verisoara ei. Asta nu ar fi fost nimic, insa femeia a ramas acum insarcinata. Am.

Ela Craciun face cea mai mare petrecere pentru baietelul ei. Tort de 2 metri si intrare libera!

Ela Craciun pregateste o petrecere mai putin obisnuita. Vedeta isi aniverseaza baietelul, pe Nicholas, care a implinit recent un an, cu o petrecere la care a invitat si mamicile din comunitatea sa online,.

Cea mai mare teama pe internet a tinerilor din Romania se lasa cu pierderi de bani

Exista aceasta relatie la care poate nu te gandesti prea des: tineri care le explica parintilor sau bunicilor cum functioneaza anumite tehnologii, de la telefon pana la internet. Cei.

P PSD-istii vad venind cea mai mare infrangere de dupa Revolutie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PSD se agata cu disperare de putere. Seful statului ii acuza pe social-democrati ca, pe ultima suta de metri, dau bani pentru baronii rosii si isi angajeaza neamurile in functii publice. Klaus Iohannis a afirmat ca PSD va pierde alegerile.

Cei doi fii ai lui Adrian Nastase anunta ca voteaza cu Viorica Dancila la prezidentiale: Reaua cea mai mica

Cei doi fii ai fostului premier Adrian Nastase, Andrei si Mihnea, anunta pe Facebook ca la alegerile prezidentiale o vor vota pe Viorica Dancila, definita de tatal lor drept reaua cea mai mica, cu referire la faptul ca, in mai multe cazuri, principiul in functie de care au votat romanii a fost acela al raului cel mai mic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )