Libnet.ro
UNICEF

22:30

Digisport: Ion Tiriac matura cu castigatoarea de la Roland Garros. Va rog sa-mi scuzati sinceritatea

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Ion Tiriac matura cu castigatoarea de la Roland Garros. Va rog sa-mi scuzati sinceritatea

Ion Tiriac 80 de ani) a analizat evolutia Simonei Halep de la editia din acest an de la Roland Garros. Omul de afaceri e de parere ca Simona Halep a jucat sub nivelul sau. continuă pe Hotnews

DigiSport: Ion Tiriac, decizie care a luat-o prin surprindere pe Mihaela Buzarnescu: Nu stiam de lucrul acesta

Ion Tiriac 80 de ani) si-a depus candidatura la presedintia Federatiei Romane de Tenis. Gestul omului de afaceri a luat-o prin surprindere pe Mihaela Buzarnescu.

Digisport: Gafa istorica pe trofeul de la Roland Garros. BBC a descoperit ce au scris francezii pe el

Gafa uriasa facuta de organizatorii de la Roland Garros. Pe trofeul intrat in posesia lui Asleigh Barty s-a strecurat o greseala impardonabila: Sue Barker, castigatoarea din 1976, apare ca fiind din Australia.

Simona Halep, in costum de baie dupa Roland Garros! Vrei sa te casatoresti cu mine? Fanii sunt in delir

Simona Halep a fost surprinsa intr-o ipostaza cu care fanii nu sunt farte obisnuiti. Fostul lider mondial a ales ca dupa Roland Garos sa se relaxeze si sa isi adune puterile pentru urmatoarele competitii. Aceasta a pozat pe o barca privata, in costum de baie. Simona Halep, in costum de baie. Fanii au fost extrem .

Ce au scris pe trofeu, din greseala, organizatorii turneului Roland Garros (FOTO)

Trofeul decernat invingatorilor de la Roland Garros are gravate numele tuturor castigatorilor de la precedentele editii, insa anul acesta organizatorii au comis o eroare monumentala, relateaza BBC. in.

Dominic Thiem ii propune Serenei Williams sa joace impreuna la dublu mixt, dupa incidentul de la Roland Garros

Tenismenul austriac Dominc Thiem ii propune americancei Serena Williams sa faca echipa la dublu mixt, la Wimbledon sau la US Open, pentru a se impaca dupa incidentul la care au fost protagonisti, la Roland Garros.

Toni Nadal, performanta lui Rafa la Roland Garros si ce credea in 2005: Eram usurat. Ma gandeam ca nu va parasi circuitul fara un Grand Slam

Toni Nadal, unchiul si fost antrenor al lui Rafael Nadal, a vorbit despre performanta reusita de nepotul sau la Roland Garros, turneu pe care l-a castigat duminica pentru a 12-a oara in cariera. Spaniolul a povestit ce gandea in 2005, cand Rafa cucerea primul sau titlu pe zgura de la Paris. Am fost usurat, mi-am spus: Asta e, a castigat unul, nu va parasi circuitul ATP fara un titlu de Grand Slam.

BNR, replica la acuzatiile lui Ion Tiriac: BNR a preluat arenele de la Minister. Pe terenuri am platit impozit

Dan Suciu, purtator de cuvant al BNR, i-a dat replica lui Ion Tiriac care a spus ca Banca Nationala a Romaniei ca ar fi intrat imediat dupa Revolutie fara drept in posesia bazei din.

Ion Tiriac lanseaza acuzatii grave: E cel mai mare furt al epocii moderne!

Omul de afaceri Ion Tiriac acuza Banca Nationala a Romaniei ca ar fi intrat imediat dupa Revolutie fara drept in posesia bazei din Cotroceni, scrie GSP. S-au cheltuit cateva sute de mii de euro.

Ion Tiriac anunta ca va candida la presedintia Federatiei Romane de Tenis

In varsta de 80 de ani, Ion Tiriac a anuntat ca va candida la presedintia Federatiei Romane de Tenis la alegerile programate pe 19 iunie. Din cauza varstei, dar si a afacerilor care nu-i dau pace, cel mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )