Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ion Tiriac lanseaza acuzatii grave: E cel mai mare furt al epocii moderne!

Antena3 Antena3,
Ion Tiriac lanseaza acuzatii grave: E cel mai mare furt al epocii moderne!

Omul de afaceri Ion Tiriac acuza Banca Nationala a Romaniei ca ar fi intrat imediat dupa Revolutie fara drept in posesia bazei din Cotroceni, scrie GSP. S-au cheltuit cateva sute de mii de euro. continuă pe Antena3

IKEA deschide in Bucuresti cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei

IKEA, retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare, anunta deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. IKEA Pallady este al doilea magazin in Romania, cel mai mare din Sud-Estul Europei, .

Castigatorii Hackathon4Health 2019 - Ce solutii ITC pentru sanatate au convins juriul din acest an

Hackathon4Health 2019, cel mai mare hackathon pe teme de sanatate din Romania, si-a desemnat castigatorii din acest an. Printre proiectele premiate se numara o aplicatie adresata medicilor chirurgi, care pot beneficia de asistenta in timp real, atunci.

IKEA, anunt oficial despre deschidere. Cum se ajunge cel mai usor la magazinul de la Pallady

Se va deschide curand magazinul IKEA Pallady, al doilea magazin al brandului suedez care va fi deschis in Romania. Sucursala din Pallady va fi cel mai mare magazin IKEA din Europa de Sud-Est. Cel mai mare magazin IKEA din Europa de sud-est IKEA Pallady se va deschide oficial pe 24 iunie, o veste splendida pentru .

Siria: Parlamentul aproba concesionarea celui mai mare port, Tartus, societatii rusesti Stroytransgaz, controlata de oligarhul Ghenadi Timcenko

Parlamentul sirian a adoptat miercuri un proiect de lege care incredinteaza gestionarea si expansiunea portului comercial Tartus, cel mai mare al tarii, unei companii rusesti, pentru o perioada de 49 de ani, scrie agentia oficiala de presa Sana, preluata de AFP.

Ion Tiriac anunta ca va candida la presedintia Federatiei Romane de Tenis

In varsta de 80 de ani, Ion Tiriac a anuntat ca va candida la presedintia Federatiei Romane de Tenis la alegerile programate pe 19 iunie. Din cauza varstei, dar si a afacerilor care nu-i dau pace, cel mai.

BNR, replica la acuzatiile lui Ion Tiriac: BNR a preluat arenele de la Minister. Pe terenuri am platit impozit

Dan Suciu, purtator de cuvant al BNR, i-a dat replica lui Ion Tiriac care a spus ca Banca Nationala a Romaniei ca ar fi intrat imediat dupa Revolutie fara drept in posesia bazei din.

DigiSport: Ion Tiriac, decizie care a luat-o prin surprindere pe Mihaela Buzarnescu: Nu stiam de lucrul acesta

Ion Tiriac 80 de ani) si-a depus candidatura la presedintia Federatiei Romane de Tenis. Gestul omului de afaceri a luat-o prin surprindere pe Mihaela Buzarnescu.

VIDEO Microsoft va lansa pana la final de 2020 cel mai puternic Xbox de pana acum

Microsoft a anuntat ca pana la finalul anului viitor va lansa cea mai noua generatie a consolei Xbox. Brandul a fost lansat in 2001 si cel mai nou Xbox si-a facut debutul in 2013. Compania spune ca noul Xbox va avea putere de procesare de patru ori mai mare decat Xbox One X si ca va avea memorie mai mare si rezolutie mai buna.

Cel mai tanar candidat la primaria unui oras din Romania are 24 de ani. De ce-si doreste sa candideze si cine-l sustine

Un maramuresean devine cel mai tanar candidat la primaria unui oras din Romania. in varsta de 24 de ani, Cristian Opris este decis sa se mute de la Bucuresti in orasul sau natal, Salistea de Sus, pentru a candida la alegerile locale din 2020.

Cel mai ambitios proiect Renault care ar ajuta si Dacia

Alaturarea grupului Renault, Nissan Motor Company si Mitsubishi Motors reprezinta cea mai mare alianta din lume din industria auto. Producatorii de masini Renault si Nissan au colaborat la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )