Libnet.ro
UNICEF

22:15

Digisport: Ion Tiriac a oferit imaginea zilei la Roland Garros. Cum a fost surprins la meciul Soranei Cirstea

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Ion Tiriac a oferit imaginea zilei la Roland Garros. Cum a fost surprins la meciul Soranei Cirstea

Ion Tiriac a oferit una dintre imaginile zilei la Roland Garros. Miliardarul roman a fost surprins pe terenul 13 de la Paris, la meciul Soranei Cirstea. continuă pe Hotnews

Programul zilei la Roland Garros. Begu, Buzarnescu, Olaru si Mitu intra azi pe teren la Paris

Ziua de miercuri, a patra de meciuri la turneul de la Roland Garros, aduce pe zgura pariziana patru jucatoare din Romania.

Digisport: Kiki Bertens a abandonat la Roland Garros, dupa numai 5 game-uri! Tremur si nu am energie

Kiki Bertens favorita 4) a abandonat in meciul din turul secund de la Roland Garros cu Viktoria Kuzmova, dupa numai cinci game-uri disputate. Olandeza a oprit partida din senin si a cerut interventia trainerului.

Halep debuteaza, marti, la French Open 2019: Organizatorii au anuntat programul zilei la Roland Garros

Simona Halep 3 WTA) isi va incepe parcursul la Paris, in speranta ca va reusi sa castige trofeul pe care l-a cucerit, anul trecut, dupa o finala dramatica in fata lui Sloane Stephens.

Imaginea zilei Plimbarea normala de pe aleile de la Roland Garros

Publicul a luat cu asalt complexul de la Roland Garros inca de la primele zile de intreceri, aleile dintre arenele Grand Slam-ului parizian fiind neincapatoare. Fotografia de mai jos a fost surprinsa intre Suzanne Lenglen si Philippe Chatrier. Marti este ziua in care debuteaza la RG Simona Halep, castigatoarea en-titre a competitiei. Ramai pe HotNews. ro pentru a fi la curent cu desfasurarea evenimentelor.

Roland Garros: Simona Halep, Serena Williams si Naomi Osaka, in turul trei - Sabalenka, Wang, Kasatkina si Garcia au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua de joi de la Roland Garros a adus eliminarea mai multor capi de serie de pe tabloul de simplu feminin. Jucatoare precum Aryna Sabalenka favorita 11), Qiang Wang 16), Daria Kasatkina 21), Caroline Garcia 24) sau Su-Wei Hsieh 25) au spus adio Grand Slam-ului parizian inca din turul al doilea. Continua competitia, printre altele, Simona Halep, Serena Williams sau Naomi Osaka. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de joi de pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

Roland Garros: Novak Djokovic, Dominic Thiem si Alexander Zverev, calificati in runda a treia; Schwartzman, Verdasco si Edmund, eliminati (Rezultatele zilei)

Tabloul de simplu masculin de la Roland Garros a ramas joi fara patru jucatori din randul capilor de serie: Diego Schwartzman 17), Fernando Verdasco 23), Kyle Edmund 28), si Gilles Simon 26). Nume importante precum Novak Djokovic 1), Dominic Thiem 4), Alexander Zverev 5) sau Juan Martin Del Potro 8) si-au asigurat calificarea in turul al treilea al competitiei de la Paris. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate joi pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

Roland Garros (f): Kiki Bertens, Ashleigh Barty si Serena Williams s-au calificat in turul al doilea - Caroline Wozniacki a parasit competitia (Rezultatele zilei)

Kiki Bertens favorita nr. 4), Ashleigh Barty 8) si Anastasija Sevastova 12) s-au calificat in turul secund de la Roland Garros obtinand victorii in minimum de seturi. in aceeasi runda s-a calificat si Serena Williams, insa americanca a avut ceva probleme in fata Vitaliei Diatchenko jucatoarea clasata pe locul 83 WTA a castigat primul set cu 6-2). Caroline Wozniacki 13) a fost surpriza negativa a zilei, fiind invinsa de Veronika Kudermetova 68 WTA), dupa ce daneza a castigat primul set cu 6-0.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Roland Garros (dupa 17:30)

Campioana Simona Halep continua, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, urmand a o intalni pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Campioana Simona Halep continua, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, urmand a o intalni pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Campioana Simona Halep a continuat, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, intalnind-o pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )