Libnet.ro
UNICEF

00:07

DigiSport: Mihai Rusu: Eu cred ca Simona Halep e fitoasa. Pentru Romania, ea e cea mai mare diva!

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Mihai Rusu: Eu cred ca Simona Halep e fitoasa. Pentru Romania, ea e cea mai mare diva!

Mihai Rusu 72 de ani) fost jucator de tenis roman, in prezent antrenor in Germania, sustine ca este dificil de lucrat cu sportiva din Constanta, pe care a numit-o fitoasa. continuă pe Hotnews

Romanul care a luat-o la ochi pe Simona Halep. A criticat-o, fara mila: E fitoasa, de asta multi o evita

Mihai Rusu, fost jucator roman de tenis, a analizat infrangerea Simonei Halep in fata lui Iga Swiatek, in optimile de finala de la Roland Garros. Metodistul a vorbit despre diferite aspecte din jocul romancei, apoi a enumerat anumite probleme ce tin de atitudinea sa, afirmand ca multi antrenori evita sa o antreneze pentru ca aceasta .

Digisport: Piedestalul pe care o ridica presa britanica pe Simona Halep. E greu sa-ti amintesti de o astfel de jucatoare

Simona Halep s-a calificat ieri in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa 6-1, 6-0 cu americanca Amanda Anisimova, intr-o partida care a durat doar 56 de minute.

Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta. A facut anuntul dupa infrangerea dureroasa de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns si anula cesta in finala de Grand Slam de la Roland Garros. A pierdut in fata revelatiei turneului, dar bucuria de a fi putut juca tenis, in conditiile date, ramane importanta. Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta Pentru a adauga la linia supararilor la Openul Francez 2020, Simona Halep .

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa .

Rasturnare de situatie in relatia Simona Halep Toni Iuruc. Ce se intampla acum, de fapt

Ce se intampla in relatia Simonei Halep cu Toni Iuruc? Detalii surprinzatoare pentru fanii cuplului despre evenimentul urias ce urmeaza sa vina. Totul se petrece in timp ce Simo e plecata la Roland Garros. Relatia dintre Simona Halep si Toni Iuruc, mai aproape de pasul cel mare Simona e plecata la Roland Garros pentru a .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

Simona Halep, calcata in picioare la Roland Garros: E la 3 pasi in spate

Simona Halep a avut un prim set extrem de slab in turul 4 la Roland Garros, in fata polonezei Iga Swiatek. A fost 6-1 pentru jucatoarea de 19 ani, in doar 24 de minute. Jucatoarea din Romania a fost dominata pe tot parcursul primului set si a avut o atitudine foarte pasiva. A primit toate .

Simona Halep Iga Swiatek 1-6, 2-6. Halep este eliminata de la Roland Garros dupa o prestatie foarte modesta

UPDATE, ora 13:21 Simona Halep a fost invinsa categoric in optimile de finala de la Roland Garros 2020. A cedat in fata polonezei Iga Swiatek, scor 1-6, 2-6, in doar 69 de minute. Game Halep. Simona, fara replica. Simona isi pierde din nou serviciul. Game Swiatek. Simona isi face .

Simona Halep Amanda Anisimova 6-0, 6-1, turul 3 Roland Garros 2020. Meci senzational al Simonei si calificare in optimi

UPDATE, ora 15:46 Simona Halep s-a calificat in turul 4 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Amanda Anisimova in doar 55 de minute. A fost 6-0, 6-1! Urmeaza un duel cu Iga Swiatek. Simona Halep inchide un meci perfect. Simona isi face serviciul. Break Halep. Simona isi .

VIDEO Simona Halep, in optimi la Roland Garros: 6-0, 6-1 cu Amanda Anisimova Imperial

Amanda Anisimova s-a zbatut timp de 54 de minute sa stea cat mai aproape de Simona, adversara pe care o invingea pe zgura pariziana in 2019. Nivelul aratat de Halep vineri pe Chatrier a fost unul incredibil: deplasare fantastica, selectie foarte buna a loviturilor, variatie si o forma de speriat pentru orice rivala. Dupa un 6-0, 6-1 minunat, Simona Halep merge in optimi la Roland Garros, acolo unde o va intalni pe poloneza Iga Swiatek.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )