Libnet.ro
UNICEF

15:00

Digisport.ro: in Romania mi se pare panica mai mare decat in Italia. Surpriza pe aeroportul Henri Coanda la revenirea sportivilor

Hotnews Hotnews,
 Digisport.ro: in Romania mi se pare panica mai mare decat in Italia. Surpriza pe aeroportul Henri Coanda la revenirea sportivilor

Pugilistul Robert Jitaru, intors din Italia, marti seara, de la pregatire alaturi de alti componenti ai lotului national de box, a declarat pe Aeroportul Henri Coanda, in mod surprinzator, ca i s-a parut ca panica fata de infectarea cu coronavirus in Romania este mai mare decat in Italia!. continuă pe Hotnews

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Orban, despre coronavirus: Romania are un risc mai mare. Solicitarea facuta Politiei de Frontiera

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Criza coronavirusului risca sa afecteze grav productia de medicamente la nivel mondial: 40% din materia prima folosita in industria farmaceutica provine din China si India, iar cel mai mare furnizor din Europa este Italia

40% din productia globala de materie prima folosita in industria farmaceutica provine din China si India, in timp ce in Europa, cel mai mare furnizor este Italia, avertizeaza Dragos Damian, directorul executiv al Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania. Pana in acest moment nu au fost semnalate probleme de aprovizionare cu medicamente in nicio tara a Uniunii Europene, insa prelungirea crizei dupa data de 15 martie risca sa afecteze productia anumitor tipuri de medicamente.

Cea mai mare greseala pe care o fac romanii in caz de coronavirus. Streinu-Cercel: Nu faceti asta!

La ora actuala nu existacazuri de coronavirusin Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Situatia suspectilor este una foarte clara, dar acestia sunt in carantina si nu pot fi consderati bolnavi. Aceste date au fost confirmate in cadrul uneiconferinte MAIdesfasurate .

Primarul Daniel Florea: Sectorul 5 al Capitalei are un rating de la Fitch mai bun decat Romania (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a declarat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca Sectorul 5 are un rating de la Fitch, una dintre cele mai prestigioase agentii din lume, mai bun decat il are Romania per.

Cel mai mare diamant din Romania a fost scos la licitatie. Unde poate fi admirata bijuteria

Cel mai mare diamant din romania are 8,95 carate si poate fi admirat la Palatul Cesianu-Racovita. Scos la licitatie impreuna cu alte bijuterii, acesta poate fi achizitionat si in rate.

Cat costa cel mai mare diamant din Romania scos la vanzare. Ce alte bijuterii exclusiviste se gasesc la licitatie FOTO

Cel mai mare diamant din Romania, de circa 8,95 carate, este scos la vanzare dupa ce a fost estimat intre 45. 000 si 65. 000 de euro. Bijuteria poate fi admirata la Palatul Cesianu-Racovita.

Biedronka, cel mai mare retailer alimentar din Polonia, planuiee153;te sa intre an Romacentnia

Biedronka, cel mai mare retailer alimentar din Polonia, se pregatee153;te de extinderea in alte piee155;e din regiune, printre care e153;i Romania, a declarat Pedro Soare dos Santos, CEO Jeronimo Martins, compania portugheza care dee155;ine lane155;ul de.

Igor Dodon, despre decizia opozitiei de a bloca tribuna Parlamentului: intelegeau ca Guvernul Chicu a facut in o suta de zile mai multe decat Maia Sandu

Igor Dodon considera ca deputatii din PAS si PPDA au decis sa blocheze, saptamana trecuta, tribuna Parlamentului pentru ca ar fi inteles ca premierul Ion Chicu, care urma sa prezinte raportul de activitate al Guvernului pentru primele o suta de zile, va demonstra ca a obtinut rezultate mai mari decat Guvernul care era condus de Maia Sandu.

Ministrul Sanatatii din Germania: Desi rujeola este semnificativ mai contagioasa decat coronavirusul, niciun oras nu este blocat din cauza infectiilor cu rujeola

Ministrul german al Sanatatii, Jens Spahn, a spus ca desi epidemia cu noul coronavirus a ajuns in Europa, Germania este foarte bine pregatita sa-l infrunte, iar in vremuri ca acestea, statul trebuie sa functioneze. De exemplu, desi rujeola este semnificativ mai contagioasa decat virusul Corona, niciun oras nu este blocat din cauza infectiilor cu rujeola, a spus Spahn, citat de Spiegel. de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )