Libnet.ro
UNICEF

08:30

ZF Digital Summit 2020. Liderii de telecomunicatii din Romania discuta despre digitalizare

Antena3 Antena3,
ZF Digital Summit 2020. Liderii de telecomunicatii din Romania discuta despre digitalizare

ZF Digital Summit 2020 a reunit inca o data in acest an, lideri ai industriei de telecom si hi-tech din Romania. Evenimentul online a adusin prim planinvatamintele perioadei de criza si a conturat ce ar trebui sa se afle in planul strategic de digitalizare pe care ar trebui sa-l aiba pentru perioada urmatoare Romania, adica administratia, companiile, scolile si utilizatorii. continuă pe Antena3

Revolut, decizie importanta pentru toti clientii din Romania: cum primesti salariul direct in acel cont

Revolut vine cu o lansare importanta pentru clientii din Romania, in cadrul unui parteneriat cu Libra Internet Bank. Revolul va lansa si-n Romania conturi curente locale pentru clientii de.

Alegeri SUA 2020. Cotele candidatilor la casele de pariuri din Romania

Alegatorii americani sunt asteptati la urne pentru a-si alege urmatorul presedinte. La casele de pariuri din Romania, daca la inceputul campaniei cei doi candidati aveau cote aproape egale, acum mizele romanilor inclina catre Joe Biden, relateaza Mediafax.

Top 10 cele mai profitabile companii din Romania: unde ar fi bine sa te angajezi cat mai repede

Desi pandemia de coronavirus a lovit cat se poate de serios sectorul privat din Romania, indiferent de domeniu, se pare ca exista si exceptii. Este suficient sa arunci o privire pe top 10.

Studiu: Mai mult de jumatate dintre gospodariile din Romania care receptioneaza posturi TV au un televizor HD sau receptioneaza posturi in format HD

In doar 4 ani, s-a triplat numarul gospodariilor din Romania care detin cel putin un televizor HD sau receptioneaza posturi TV in format HD, arata un studiu realizat de SES, operator international de sateliti. La finalul anului 2019 numarul gospodariilor HD din Romania era de 4,12 milioane, fata de 1,5 milioane la finalul lui 2015, iar gradul de penetrare al tehnologiei HD in Romania era de 55,3%, in conditiile in care numarul gospodariilor TV in Romania era de 7,45 milioane la finalul lui 2019, arata raportul.

Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania. Guvernul e depasit complet de situatie

SOS Satele Copiilor din Romania a lansat o campanie pentru strangere de fonduri, Ajuta copiii cei mai afectati de pandemie, pentru a atrage atentia asupra efectelor nevazute ale crizei generate de COVID-19 si a impactului negativ asupra copiilor vulnerabili. Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania 1,38 de milioane de copii din .

S-a mutat din Romania! Fosta vedeta Antena 1 e radicala, ce se intampla cu ea

Artistul CRBL a luat o decizie radicala in urma cu doua luni. Astfel, artistul si-a luat familia si s-a mutat in Spania. Dar ce este cu adevarat curios este motivul pentru care vedeta a renuntat la tot ceea ce avea in Romania, pentru a duce o viata noua peste hotare. Fosta vedeta Antena 1 e .

2.500-2.700 de medici din Romania nu pot trata bolnavii de COVID-19

Aproximativ 2. 700 de medici din Romania nu pot fi implicati in tratarea pacientilor de COVID-19 din cauza problemelor de sanatate, potrivit sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Bolt, rival al Uber, patrunde in inca un oras din Romania

Startup-ul de transport in sistem ride-hailing Bolt, un rival al Uber, si-a anuntat, vineri, extinderea in inca un oras din Romania, in care romanii vor putea castiga bani ca soferi parteneri prin aceasta aplicatie.

Reactia neastepta a lui Alexandru Rafila cu privire la noile restrictii din Romania. Cu ce masura nu este de acord

Reprezentantul Romaniei la OMS se arata multumit de noile masuri de restrictie adoptate de autoritati pentru urmatoarele 30 de zile. Cu toate acestea, Alexandru Rafila pare a fi in dezacord cu una dintre acestea, afirmand ca va avea efecte negative asupra societatii. Romania, bilant negru al cazurilor de COVID-19 Tara noastra traveseaza una dintre cele .

O maicuta a fost condamnata pentru spalare de bani. Cazul uluitor din Romania

Maica Mina, stareta Manastirii Sfintei Cruci din Oradea, a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru spalare de bani. O maicuta a fost condamnata pentru spalare de bani Despre evaziune, Bihoreanula mai scris in primavara anului 2013, dupa ce echipaje de organelor de politie, coordonati de un procuror al DIICOT Mures, au .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )