Libnet.ro
UNICEF

20:30

Revolut, decizie importanta pentru toti clientii din Romania: cum primesti salariul direct in acel cont

Playtech Playtech,
Revolut, decizie importanta pentru toti clientii din Romania: cum primesti salariul direct in acel cont

Revolut vine cu o lansare importanta pentru clientii din Romania, in cadrul unui parteneriat cu Libra Internet Bank. Revolul va lansa si-n Romania conturi curente locale pentru clientii de. continuă pe Playtech

Legea adoptiei a fost modificata. Ce se va intampla cu copiii de 14 ani din Romania

Recent Parlamentul Romaniei a votat doua modifcari legislative. Prin noua modificare toti copiii vor avea acces la servicii de sanatate, educatie si protectie sociala. in acelasi timp, cele doua camere au votat o alta modificare la Legea adoptiilor. Votul a fost dat pe 2 noiembrie, in Parlamentul Romaniei. Parlamentul Romaniei voteaza accesul la servicii de .

Ministrul Educatiei, decizie fulger pentru elevi si profesori. Ce se va intampla in timpul orelor online

In cursul zilei de luni, Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis prelungirea invatamantului online pentru inca 14 zile. Din acest motiv, multi parinti si elevi au reclamat ineficienta acestui tip de educatie, motiv pentru care, Monica Anisie a decis noi masuri cu privire la modul de functionare al acestuia. Monica Anisie, apel .

Ilinca Vandici a facut anuntul aseara, pentru toti fanii ei. A renuntat definitiv la ele

De azi, Ilinca Vandici pledeaza pentru realitate si naturalete. Prezentatoarea Bravo, ai stil! si-a anuntat fanii ca nu va mai folosi efecte si aplicatii pentru a-si edita fotografiile sau inregistrarile video postate pe retelele de socializare, indemand oamenii sa se iubeasca asa cum sunt. Ilinca Vandici, anunt pentru fani: renunta la filtre si aplicatii Ilinca .

Alegeri SUA 2020. Cotele candidatilor la casele de pariuri din Romania

Alegatorii americani sunt asteptati la urne pentru a-si alege urmatorul presedinte. La casele de pariuri din Romania, daca la inceputul campaniei cei doi candidati aveau cote aproape egale, acum mizele romanilor inclina catre Joe Biden, relateaza Mediafax.

Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania. Guvernul e depasit complet de situatie

SOS Satele Copiilor din Romania a lansat o campanie pentru strangere de fonduri, Ajuta copiii cei mai afectati de pandemie, pentru a atrage atentia asupra efectelor nevazute ale crizei generate de COVID-19 si a impactului negativ asupra copiilor vulnerabili. Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania 1,38 de milioane de copii din .

Ce se intampla cu trupul Sanzianei Buruiana dupa a doua nastere. Multe mamici din Romania vor fi geloase

Celebra blondina Sanziana Buruiana si sotul ei, fostul fotbalist Nicolae Zuluf, sunt in culmea fericirii de cand au devenit parinti pentru a doua oara. Vedeta a nascut pe 1 octombrie inca o fetita, pe nume Antonia, care a primit nota 10 la nastere. Sanziana Buruiana a reusit sa faca invidioase cateva mamici. Ce s-a intamplat .

Sprijin pentru Uniunea Artistilor Plastici din Romania

In premiera, Uniunea Artistilor Plastici din Romania si Casa de Licitatii A10 by Artmark unesc arta cu solidaritatea in jurul unei cauze nobile. Membrii Uniunii Artistilor Plastici au donat lucrari de arta contemporana, in vederea strangerii de fonduri pentru sustinerea activitatii creative si productive a UAP, inclusiv in vederea renovarii platformei Combinatului Fondului Plastic.

Clarvazatoarea din Romania care face previziuni pesimiste: Pandemia va dura 3 ani, dar problemele vor continua pana in 2033

Carmen Harra, fosta solista a trupei Trio Expres si celebra pentru previziunile ei, devenite realitate, sustine, intr-un interviu pentru impact. ro, ca pandemia de coronavirus este doar inceputul unor ani dificili pentru omenire. Previziunile pesimiste ale clarvazatoarei romance. Detalii si mesajul socant al aesteia Este stabilita de peste 30 de ani in SUA, iar la ultima .

O noua vedeta din Romania a luat virusul. Cum se simte actorul: imi iau medicamentele

O noua vedeta din Romania a luat coronavirusul. Denis Stefan a fost testat pozitiv cu virusul ucigas. Anuntul a fost facut chiar de catre Denis Stefan pe reteaua de socializare. Acesta si-a publicat chiar si rezultatele analizelor, pentru a scapa de eventuale critici din partea fanilor carcotasi. Denis Stefan este infectat cu coronavirus. Care se .

Fata lui Gigi Becali, imagini rare in centrul Bucurestiului. Alexandra Becali si-a batut joc de regulile din Romania

Alexandra Becali a fost prinsa pe picior gresit, zilele trecute, in centrul Bucurestiului. Cum si-a batut joc fata lui Gigi Becali de regulile impuse de autoritatile din Romania pentru a stopa raspandirea coronavirusului?! Cum a fost surprinsa pe strada fata lui Gigi Becali in varsta de 24 de ani, Alexandra Becali uimeste pe toata lumea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )