Libnet.ro
UNICEF

17:30

Top 10 cele mai profitabile companii din Romania: unde ar fi bine sa te angajezi cat mai repede

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai profitabile companii din Romania: unde ar fi bine sa te angajezi cat mai repede

Desi pandemia de coronavirus a lovit cat se poate de serios sectorul privat din Romania, indiferent de domeniu, se pare ca exista si exceptii. Este suficient sa arunci o privire pe top 10. continuă pe Playtech

Cele mai performante companii din Romania au peste 1,3 milioane de angajati

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2019, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare,.

Business report: Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie. De unde vin bani la bugetul pe 2021. Cate miliarde costa alegerile din SUA. Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra?

Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie * Top 10 cele mai profitabile companii din Romania. Perlele din energie, trei retaileri, Dacia si o companie ce vinde tigari au adunat castiguri nete de 10,6 mld. lei in 2019 * Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra? Are bani, tehnologie si oameni calificati? Nu si da * Orban: Romania nu are nevoie de acord cu FMI. De unde vin bani la bugetul pe 2021 * Cate miliarde costa alegerile din SUA * Bancile europene aproape ca nu exista in clasamentele realizate pe baza numarului de urmaritori in social-media * Primele date in UE privind efectul Covid asupra economiilor in T3 din 2020 Observatii.

Cele mai circulate strazi din municipiul Buzau, reabilitate cu fonduri europene

Cele mai mari si circulate strazi din municipiul Buzau vor intra in primavara anului urmator intr-un amplu proces de modernizare. Toate lucrarile se vor face cu fonduri europene. Mai exact, se vor investi nu mai putin de 88 de milioane de lei, accesati in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, AXA PRIORITARA 4.

Farmacia - Una din cele mai profitabile afaceri pe timp de pandemie

Daca vrei sa ai o afacere de succes in prezent, cel mai indicat ar fi sa-ti deschizi o farmacie. Acest timp de afacere ocupa locul doi dupa alimente pe lista de idei de afaceri mici profitabile in perioada de criza.

A fost actualizata lista tarilor cu risc epidemiologic. Cele mai multe sunt din Europa

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni seara lista tarilor cu risc epidemio.

P Compania farmaceutica Teva anunta un nou brand si o noua identitate vizuala pentru toate produsele sale din Romania

Teva Pharmaceuticals, una dintre cele mai mari companii de medicamente generice si inovative din lume, isi extinde procesul de rebranding inceput in 2018 in SUA si continuat si in Europa, astfel incat imaginea sa corporate si produsele sale la nivel global, inclusiv in Romania, sa fie asezate sub acelasi brand si identitate vizuala.

Care sunt cele mai bune baruri din lume? Clasamentul este condus de localuri din Londra, New York si Atena

Cele mai bune 50 de baruri din lume au fost anuntate pe 5 noiembrie la Londra, in cadrul unei ceremonii virtuale de premii, barul londonez Connaught ocupand locul 1, anunta CNN.

Cele mai importante comune din jurul Timisoarei vor intra in carantina. Masura vizeaza zeci de mii de locuitori

Noua localitati din judetul Timis sunt propuse pentru instituirea carantinei dupa ce rata de infectare a depasit sase la mia de locuitori. Sase dintre cele noua localitati pentru intrarea in carantina vizeaza comune din apropierea Timisoarei.

Cele mai bune mini-serii de pe HBO GO The Undoing plus alte 9 filme de neratat

Sezoanele celor mai bune seriale pot fi urmarite pe HBO GO. Sute de filme, dar si peste 4000 de episoade pot fi vizionate aici. Iata o lista cu 9 filme, pe langa care si Undoing, care se afla printre cele mai bune mini-serii de la HBO GO. Cele mai bune mini-serii de la HBO GO .

Donald Trump si-a incheiat turneul electoral in lacrimi: Cred ca vom castiga tot. Cred ca maine vom avea una din cele mai mari victorii din istorie

Presedintele SUA, Donald Trump, si-a incheiat turneulelectoral in lacrimi la Grand Rapids, Michigan dupa miezul noptii. Nu ma faceti sa plang, le-a spus Trump sustinatorilor adunati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )