Libnet.ro
UNICEF

01:05

DIICOT a deschis dosar penal in urma plangerii judecatorului Cristi Danilet privind arhiva SIPA

Hotnews Hotnews,
 DIICOT a deschis dosar penal in urma plangerii judecatorului Cristi Danilet privind arhiva SIPA

Plangerea judecatorului Cristi Danilet impotriva lui Dan Andronic, pe care il acuza de detinerea sau dezvaluirea nelegala a unor informatii din arhiva SIPA a fost inregistrata miercuri la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), structura care a deschis un dosar penal, acesta urmand sa fie repartizat pentru solutionare unui procuror, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

DIICOT a deschis un dosar penal in urma plangerii judecatorului Cristi Danilet pe tema arhivei SIPA

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal in urma plangerii judecatorului Cristi Danilet pe tema acuzatiilor legate de arhiva SIPA.

DIICOT deschide dosar penal dupa atacul cibernetic din ultimele zile

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal in rem pentru infractiuni contra sigurantei si integritatii sistemelor si datelor informatice, in legatura cu atacul cibernetic din ultimele.

Nou atac cibernetic in Romania. Baza de date a Spitalului Judetean din Bacau a fost compromisa de hackeri. DIICOT a deschis dosar penal, ca sa afle cine se afla in spatele celui mai grav atac informatic din tara

Un nou atac cibernetic a vizat sistemul informatic al Spitalului Judetean Bacau. Stire in curs de actualizare.

DIICOT deschide un dosar penal in legatura cu atacul cibernetic

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal in rem pentru infractiuni contra sigurantei si integritatii sistemelor si datelor informatice, in legatura cu atacul cibernetic din ultimele zile. Procurorii.

Dosar penal in rem dupa ce peretele unui pasaj din Pitesti s-a prabusit peste o adolescenta. Primaria a redeschis pasajul

Dupa Accidentul de duminica seara, produs in Pasajul subteran pietonal Magnolia, unde o tanara a fost ranita dupa ce o portiune din peretele de deasupra s-a prabusit in zeci de bucati, Politia Arges a deschis dosar penal in rem. Pasajul, inchis dupa accident, a fost decopetrat, iar marti a fost redeschis.

Dosar penal la DIICOT in scandalul arhivei SIPA

DIICOT a deschis un dosar penal in urma plangerii depuse de judecatorul Cristi Danilet, in legatura cu informatiile aparute intr-un articol in Evenimentul Zilei in care se.

Caz revoltator la Oradea: O adolescenta a fost batuta de doua eleve de clasa a IX-a, in plina strada, sub ochii colegilor. Politia a deschis un dosar penal

Inspectoratul de Politie Judetean Bihor s-a autosesizat, dupa ce pe retelele de socializare a aparut un filmulet in care doua eleve de clasa a IX-a au batut o alta tanara, in plina strada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )