Libnet.ro
UNICEF

11:16

Dosarul alegerilor prezidentiale din 2009, CLASAT dupa 10 ani de cercetari

B1 B1,
Dosarul alegerilor prezidentiale din 2009, CLASAT dupa 10 ani de cercetari

A fost clasat dosarul deschis dupa alegerile prezidentiale din 2009, cand PSD a acuzat fraudarea votului Decizia a fost luata de Parchetul General, dupa cercetari ce au durat timp de 10 ani. continuă pe B1

Dosarul privind alegerile din 2009 a fost clasat

Dosarul privind o posibila frauda la alegerile prezidentiale din 2009 a fost clasat, pe 1 februarie 2019, de Parchetul General. Acest dosar a fost cercetat timp de 10 ani, iar raportul Comisiei speciale din Parlament.

DIICOT a solicitat dosarul privind protestele din zece august

Procurorii Anti-Mafia cer sainstrumenteze dosarul privind protestul din 10 august 2018. DIICOT a facut o cerere catre Parchetul General privind preluarea anchetei ca urmare a faptului ca exista.

Cati bani primeste FRF din partea UEFA, dupa frumosul parcurs de la Euro U21 al nationalei mici

Nationala mica a Romaniei a avut pana acum un parcurs frumos la Euro U21, iar jucatorii si FRF aspira la marea victorie din finala. Totusi, banii pe care-i va primi Federatia Romana de Fotbal de la UEFA nu sunt chiar atat de multi cum te-ai astepta. Se dau banii dupa nivel, iar Euro U21 nu .

Comisie de ancheta pentru fraudarea alegerilor europarlamente din 26 mai

Parlamentul a decis constituirea Comisiei speciale de ancheta privind investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai. Comisia va fi condusa de Lia Olguta Vasilescu.

MIHAI FIFOR: Voi candida la prezidentiale din partea PSD

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, a anuntat ca a decis sa se inscrie in competitia pentru candidatura la Presedintia Romaniei din partea PSD, pentru ca Romania are nevoie de consens, de constructie si de dialog.

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )