Libnet.ro
UNICEF

15:15

Din 15 august, romanii vor putea intra in Egipt doar cu test negativ de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Din 15 august, romanii vor putea intra in Egipt doar cu test negativ de COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anutat, luni, ca intrarea persoanelor in Egipt se va face, din 15 august, doar cu test negativ de coronavirus, insa masura nu se aplica persoanelor care sosesc prin intermediul curselor aeriene directe pe aeroporturile din Sharm El Sheikh, Taba, Hurghada, Marsa Alam si Marsa Matrouh. continuă pe Adevărul

Romanii vor putea imprumuta din nou statul. Ce dobanzi a anuntat Ministerul Finantelor

Romanii vor putea imprumuta din nou statul, putand subscrie incepand de luni pentru noi emisiuni de titluri de stat in cadrul Programului Tezaur, a anuntat vineri Ministerul Finantelor.

Noi emisiuni Tezaur: Romanii vor putea imprumuta statul la dobanzi de 3,5 4,75% pe an, incepand de luni

Romanii pot subscrie incepand de luni, 10 august 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). Perioada de subscriere se va incheia pe data de 31 august 2020.

Prognoza meteo pentru perioada 10 -23 august 2020: Urmeaza doua saptamani cu vreme calda, dar temperaturile scad sub pragul de canicula, din 15 august

Administratia Nationala de Meterorologie ANM) a emis, luni, prognoza valabila pentru perioada 10 - 23 august. Potrivit meteorologilor, in urmatoarele doua saptamani vremea se va mentine calda, iar ploile.

Doar romanii negativi pentru covid vor mai putea intra in Egipt

Autoritatile egiptene au anuntat, luni, care sunt noile masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul Republicii Arabe Egipt, masuri care vor intra in vigoare la data de 15 august 2020, potrivit Ministerului Afacerilor Externe, scrie Digi24.

ANM anunta ploi in toata tara dupa jumatatea lunii august! Pana pe 15 august, vremea ramane calda

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis estimarea meteo valabila pentru urmatoarele 2 saptamani. Potrivit meteorologilor, pana pe 15 august se anunta vreme calda in toata tara, iar din 16 incepe sa se raceasca, iar termometrele vor indica pana la 29 de grade Celsius. Dupa jumatatea lunii august, vor fi ploi de scurta durata.

Crestere pensii 2020. Scenarii sumbre pentru cresterea pensiilor. Cati bani ar putea intra in buzunarele pensionarilor

Pensiile ar putea fi marite doar cu 14% de la 1 septembrie, nu cu 40% asa cum prevede legea. Guvernantii sustin ca doar atat isi permite economia Romaniei in acest moment, in conditiile in care tara trece printr-o criza sanitara si printr-una economica. inca nu se stie cand va fi acordat restul de 26%. Se cunoaste doar termenul limita la care banii ar trebui sa intre in contul pensionarilor si anume 2022.

Cateva zeci de persoane, in Piata Victoriei la aproape 2 ani de la protestele din 10 august Participantii considera ca Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Carmen Dan sunt vinovati de violentele de atunci

Cateva zeci de persoane s-au strans, duminica, in Piata Victoriei, la aproape 2 ani de la protestele din 10 august, anunta news. ro Participantii considera ca Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Carmen Dan sunt vinovati de violentele de atunci si cer sa se faca dreptate. Oamenii au un urias steag tricolor si un urias steag al Uniunii Europene, dar si tricouri cu inscriptii si pancarte. Pe jos, au fost scrise cu creta diferite mesaje ca: 10 august, nu uitam nu iertam. Dreptate pentru 10 august, Fica, Abuz, Carmen Dan, vinovata. Participantii au explicat ca vremurile pe care le traim nu permit participarea unui mare numar de oameni.

Cateva zeci de persoane s-au adunat in Piata Victoriei pentru a marca doi ani de la Mitingul Diasporei din 10 august (FOTO)

Cateva zeci de persoane s-au strans duminica seara in Piata Victoriei din Capitala pentru a marca implinirea a doi ani de la protestul Diaspora din 10 august. Evenimentul este organizat de mai multe organizatii.

CIOLOS: Statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste adevarul din spatele violentelor din 10 august

Pana astazi, statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste recunoasterea adevarului din spatele violentelor din 10 august, spune liderul PLUS Dacian Ciolos. Europarlamentarul mai spune ca justitia este datoare sa mearga pana la capat, pentru ca ea are un rol vindecator.

Ciolos: Statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste adevarul din spatele violentelor din 10 august

Pana astazi, statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste recunoasterea adevarului din spatele violentelor din 10 august, spune liderul PLUS Dacian Ciolos. Europarlamentarul mai spune ca justitia este datoare sa mearga pana la capat, pentru ca ea are un rol vindecator.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )