Libnet.ro
UNICEF

23:15

Din 15 iunie ar putea fi organizate spectacole de teatru in aer liber. Marius Manole: Daca Biserica poate face slujbe afara, noi de ce nu am putea juca?

Hotnews Hotnews,
 Din 15 iunie ar putea fi organizate spectacole de teatru in aer liber. Marius Manole: Daca Biserica poate face slujbe afara, noi de ce nu am putea juca?

Din 15 iunie ar putea fi reluate spectacolele de teatru, in aer liber, in spatii ingradite, cu cel mult 500 de participanti si cu respectarea normelor impuse de pandemie - este concluzia intalnirii pe care reprezentantii teatrelor au avut-o marti cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul Culturii. De la aceeasi data ar putea fi reluate si spectacolele de stand-up comedy. continuă pe Hotnews

Nelu Tataru: Plajele si restaurantele ar putea fi redeschise din 15 iunie

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca plajele s-ar putea deschide din 15 iunie, daca rezultatele epidemiologice vor fi bune. Tot atunci ar putea fi redeschise si restaurantele.

UPDATE Terasele s-ar putea deschide de la 1 iunie, iar la mare vom putea merge din 15 iunie - patronii din turism

Deschiderea teraselor a fost planificata de catre Guvern pentru data de 1 iunie, iar sezonul estival in Romania ar putea incepe de la 15 iunie, spun reprezentantii industriei de turism care au participat la o intalnire cu premierul Ludovic Orban. VIDEO-FOTO REPORTAJ Cum a aratat Mamaia si Vama Veche de 1 mai.

Tataru: Este o vara de incercare. Daca totul merge bine de la 15 iunie am putea avea plajele deschise

Ministrul sanatatii Nelu Tataru a declarat, luni seara, ca masurile de relaxare se fac progresiv, iar daca totul merge bine, de la 1 iunie ar putea fi deschise terasele, iar de la 15 iunie restaurantele si plajele. Tataru a atras atentia ca totul depinde de modul in care se comporta oamenii si respecta regulile.

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie. Restaurantele si plajele, din 15 iunie. Totusi, termenele depind de evolutia crizei COVID-19

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie, cu respectarea unor recomandari specifice pentru a limita raspandirea COVID-19, in timp ce restaurantele si plajele vor putea primi turisti din 15 iunie, a.

Veste buna pentru fumatorii de tigari mentolate: Acestea vor fi comercializate pana pe 15 iunie

Producatorii de tigari mentolate au anuntat un nou termen pana la interzicerea comercializarii tigaretelor cu aroma caracteristica mentol si capsule mentionate), astfel ca acestea vor iesi de pe piata incepand cu data de 15 iunie, desi initial a fost anuntat termenul de 20 mai.

Pe 15 iunie ar incepe sezonul turistic pe litoral

Sezonul turistic pe litoral va incepe anul acesta pe 15 iunie, in pofida existentei coronavirusului. Aceasta este promisiunea facuta de premierul Orban, reprezentantilor hotelurilor de la malul marii.

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie. Restaurantele si plajele, de la 15 iunie. Totusi, termenele depind de evolutia crizei COVID-19

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie, cu respectarea unor recomandari specifice pentru a limita raspandirea COVID-19, in timp ce restaurantele si plajele vor putea primi turisti din 15 iunie, a.

Terasele si restaurantele, redeschise pe 1 iunie. Hotelurile, pe 15 iunie. Promisiunea facuta de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban le-a promis afaceristilor din domeniul Horeca, la intalnirea de la Palatul Victoria, ca restaurantele si terasele s-ar redeschide pe 1 iunie, iar hotelurile pe 15 iunie, spun surse pentru Antena 3.

Austria isi va redeschide frontierele estice in 15 iunie

Austria isi va redeschide frontierele cu Republica Ceha, Slovacia si Ungaria, in 15 iunie, a anuntat sambata guvernul austriac.

Terasele se vor deschide de la 1 iunie, iar plajele si restaurantele de la 15 iunie daca pandemia nu va reizbucni

Terasele din Romania se vor deschide de la 1 iunie, cu respectarea anumitor recomandari facute de autoritati, iar restaurantele si plajele de la 15 iunie, a declarat Razvan Parjol, secretar de stat responsabil cu turismul in Ministerul Economiei, dupa discutia dintre reprezentantii guvernului si cei ai sectorului horeca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )