Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru: Plajele si restaurantele ar putea fi redeschise din 15 iunie

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru: Plajele si restaurantele ar putea fi redeschise din 15 iunie

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca plajele s-ar putea deschide din 15 iunie, daca rezultatele epidemiologice vor fi bune. Tot atunci ar putea fi redeschise si restaurantele. continuă pe Antena3

UPDATE Terasele s-ar putea deschide de la 1 iunie, iar la mare vom putea merge din 15 iunie - patronii din turism

Deschiderea teraselor a fost planificata de catre Guvern pentru data de 1 iunie, iar sezonul estival in Romania ar putea incepe de la 15 iunie, spun reprezentantii industriei de turism care au participat la o intalnire cu premierul Ludovic Orban. VIDEO-FOTO REPORTAJ Cum a aratat Mamaia si Vama Veche de 1 mai.

Stare de Alerta |Nelu Tataru: Ramanem precauti. Se vor deschide bisericile si hotelurile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca din 15 mai se vor lua anumite masuri de relaxare, insa vor ramane in vigoare multe reguli si precautii, iar in fiecare domeniu se vor institui reguli de functionare.

Nelu Tataru: Daca evolutia va fi nefavorabila, vom reintroduce restrictiile

Ministrul Nelu Tataru a vorbit, la Antena 3, despre masurile de restrictie pe care romanii le-au respectat, sau nu, in cele 2 zile de cand s-a declarat stare de alerta.

Purtam sau nu masca - dialogul intre Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, surprins de microfoane

Inainte de conferinta in care aveau sa fie prezentate masurilor ce trebuie respectate de catre cetateni in perioada starii de alerta, Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, au avut un dialog savuros referitor la purtarea mastii de protectie in timpul anuntului, dat fiind ca in sala erau prezenti doar fotoreporteri aflati la distanta.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Daca merge bine, putem deschide la 1 iunie terasele, la 15 iunie restaurantele, plajele

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a atras atentia ca masurile de relaxare a restrictiilor trebuie sa fie luate gradual si ca initial ele vor viza sectoare caracterizate prin aglomerari mici. Toata.

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie. Restaurantele si plajele, din 15 iunie. Totusi, termenele depind de evolutia crizei COVID-19

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie, cu respectarea unor recomandari specifice pentru a limita raspandirea COVID-19, in timp ce restaurantele si plajele vor putea primi turisti din 15 iunie, a.

Grindeanu acuza molima galbena in sanatate: in plina pandemie, Nelu Tataru duce lupte politice

Sorin Grindeanu, sef ANCOM, a venit cu acuzatii grave dupa ce managrul Spitalului din Timisoara, care are cei mai multi vindecati de coronavirus in Romani, a fost schimbat pe considerente politice.

Peste 44.000 de cadre medicale din linia intai vor primi stimulente. Anuntul facut de Nelu Tataru

Peste 44. 000 de cadre medicale din linia intai vor primi stimulente. Nelu Tataru a anuntat ca a terminat documentatia pentru acordarea stimulentului de risc de care beneficiaza personalul implicat direct in transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea si tratamentul pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Efectele incetarii starii de urgenta: Toate site-urile web blocate pentru fake news ar putea fi accesate din nou

Toate site-urile web blocate in perioada starii de urgenta pe motive de creare de panica in randul populatiei, conspiratii si informatii false ar putea fi accesate din nou, incepand de vineri, 15 mai, a anuntat Autoritatea de reglementare in comunicatii, condusa de Sorin Grindeanu. Prin intermediul a 5 decizii semnate joi, 14 mai, autoritatea transmite furnizorilor de internet ca prin incetarea starii de urgenta nu mai subzista temeiul legal pentru blocarea accesului utilizatorilor la site-urile indicate de Grupul de Comunicare Strategica.

Presedintele Klaus Iohannis are baza legala pentru a putea declara, din nou, stare de urgenta

Noua ordonanta anuntata joi de Marcel Vela, OUG 682020, modifica patru acte normative cu incidenta in domeniul managementului situatiilor de urgenta si al protectiei civile, respectiv: OUG 212004, OUG 12014, OG 882001 si Legea 4812004.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )