Libnet.ro
UNICEF

11:15

DIN CAUZA BREXITULUI EY: Active de 1.000 miliarde dolari vor fi mutate din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA BREXITULUI EY: Active de 1.000 miliarde dolari vor fi mutate din Marea Britanie

Active in valoare de aproape 1. 000 de miliarde de dolari 800 de miliarde de lire sterline) sunt mutate din Marea Britanie in noile centre financiare din Uniunea Europeana, inaintea Brexitului, se arata intr-un raport publicat de firma de consultanta EY, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

MAREA BRITANIE: Active de 1.000 miliarde dolari, mutate din cauza Brexitului

Active in valoare de aproape 1. 000 de miliarde de dolari 800 de miliarde de lire sterline) sunt mutate din Marea Britanie in noile centre financiare din Uniunea Europeana, inaintea Brexitului, se arata intr-un raport publicat de firma de consultanta EY, transmite Reuters.

MAREA BRITANIE: Active de 1.000 miliarde dolari, mutate din cauza Brexitului

Active in valoare de aproape 1. 000 de miliarde de dolari sunt mutate din Marea Britanie.

Tesla Motors va ncepe constructia mega-uzinei din China unde se vor investi cel putin doua miliarde dolari

Elon Musk a anuntat ca Tesla Motors va incepe la Shanghai constructia unei mega-uzine Gigafactory) unde, daca totul va merge bine, vor fi construite 500. 000 de masini/an. Va fi prima mare uzina auto din China unde o companie straina va avea 100% din actiuni, dar ramane de vazut daca planurile lui Musk se vor concretiza, in conditiile razboiului comercial dintre China si SUA. Reuters scrie ca investitiile vor fi de 2 miliarde dolari, iar Bloomberg estimeaza 5 miliarde dolari.

Un barbat a murit din cauza gripei porcine: Medicii nu au mai putut face nimic

Un barbat din Timis a murit din cauza gripei porcine. in varsta de 32 de ani, acesta era internat la Spitalul Judetean din Timisoara dupa ce contactase virusul AH1N1, informeaza Digi 24. Barbatul era.

Ancheta din cauza Autostrazii Sibiu-Pitesti

Premierul a trimis corpul de control la Compania de Drumuri din cauza Autostrazii Pitesti-Sibiu. Asta pentru ca desi exista proiectul inca de acum zece ani, lucrarile nu vor incepe nici anul.

Primul deces din cauza gripei din acest sezon. Alte 67 de cazuri de gripa au fost confirmate

Un barbat de 53 de ani din judetul Galati a murit din cauza gripei, fiind primul deces din acest sezon, in conditiile in care au fost confirmate 67 de cazuri de gripa pana acum. De asemenea, aproape.

NORVEGIA, IN 2018: Exporturile fructelor de mare, record de 11,56 miliarde dolari

Norvegia a exportat, anul trecut, 2,7 milioane de tone de fructe de mare, in valoare de 99 de miliarde de coroane norvegiene.

Luxoft Holding Inc, cumparat pentru doua miliarde dolari

Furnizorul de servicii de IT si consultanta DXC Technology Co a anuntat, astazi, ca va prelua furnizorului de servicii de dezvoltare software si solutii IT Luxoft Holding Inc, companie prezenta si pe piata din Romania, pentru o suma de aproximativ doua miliarde de dolari, in ideea de a a-si extinde oferta digitala in sectoarele financiar si auto, informeaza Reuters.

Seful Facebook, Mark Zuckerberg, investeste 5 miliarde de dolari ntr-un proiect de cercetare prin care tehnologia sa ajute la vindecarea tuturor bolilor

Mark Zuckerberg a vandut actiuni din Facebook in valoare de 5 miliarde de dolari pentru a investi banii intr-un proiect de cercetare biomedical - Chan Zuckerberg Initiative, denumit astfel dupa numele fondatorului Facebook si al sotiei lui, Priscilla Chan, doctor pediatru. Acest proiect vrea sa foloseasca tehnologia pentru a vindeca toate bolile.

Aeroportul Heathow din Londra a anulat toate zborurile din cauza unor drone

Zborurile care decolaudin aeroportul Heathrow din Londra marti dupa-amiaza au fost anulate din cauza unor drone. Angajatii de la Heathrow au declarat ca au observat dronele in vecinatatea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )