Libnet.ro
UNICEF

20:45

Din cauza Brexitului, Tesla a ales Germania si nu Marea Britanie pentru prima sa fabrica din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Din cauza Brexitului, Tesla a ales Germania si nu Marea Britanie pentru prima sa fabrica din Europa

Marea Britanie si-a ratat sansa de a gazdui prima fabrica din Europa a constructorului auto american Tesla din cauza Brexitului, a declarat miercuri directorul general de la Tesla, Elon Musk. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana, Franta, Germania si Marea Britanie dau un ultimatum Iranului pe tema programului nuclear

Franta, Marea Britanie, Germania si Uniunea Europeana au cerut, luni, Iranului sa respecte prevederile Acordului Nuclear din 2015 in caz contrar putandfi declansat un mecanism de reimpunere a sanctiunilor e.

Guvernul adopta OUG pentru romanii din Marea Britanie in cazul Brexitului fara Acord

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind regimul cetatenilor din Marea Britanie in cazul ie.

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind regimul cetatenilor din Marea Britanie

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind regimul cetatenilor din Marea Britanie in cazul iesirii din Uniunea Europeana fara un acord. Romania era singura tara din UE care nu adoptase un astfel de act normativ.

A inceput sa ucida la 18 ani. Un roman a fost inchis pe viata in Marea Britanie pentru omor

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata, marti, dupa ce in aprilie a omorat un conational in orasul Kent din Marea Britanie.

Twitter va pune la dispozitie instrumente speciale pentru reclamarea informatiilor gresite privind procesul de votare, inainte de alegerile din Marea Britanie

Twitter a anuntat ca utilizatorilor le va fi mai usor sa reclame informatiile inselatoare referitoare la procesul de votare din Marea Britanie, in cadrul alegerilor din 12 decembrie, la mai putin de o luna dupa ce interdictia globala privind publicitatea politica va intra in vigoare, scrie Business Insider.

inchisoare pe viata pentru un roman care a omorat o femeie din Marea Britanie cu un ciocan (FOTO)

Un barbat din Dej a fost condamnat, luni,la inchisoare pe viata de o instanta din Marea Britanie pentru uciderea, in 2013, a unei femei de 55 de ani din localitatea Bosham folosindu-se de un ciocan,.

VIDEO Avertismente de inundatii in Marea Britanie, in timp ce ploile torentiale continua

Zeci de avvertizari de inundatii au fost emise in Marea Britanie, iar specialistii se asteapta ca ploaia torentiala sa nu se opreasca in zilele urmatoare, scrie Euronews.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Coada de zeci de persoane la Stratford, duminica seara. Romanii din Marea Britanie, a doua comunitate din diaspora la nivel de prezenta pana in acest moment (VIDEO)

Romanii din Marea Britanie s-au prezentat in numar mare la urne, pentru primul tur al alegerilor prezidentiale, depasind pragul de 100. 000 de voturi inregistrate. Desi per ansamblu scrutinul s-a desfasurat.

Ce a putut sa faca un roman intr-o sectie de votare din Marea Britanie? Oamenii au incremenit! (VIDEO)

Un roman din Marea Britanie a reusit sa ii uimeasca pe toti cei prezenti intr-o sectie de votare dinJersey Island. Dupa ce a votat, barbatul s-a asezat la pianul aflat in incinta de vot si a.

Raliul Australiei a fost anulat din cauza incendiilor de vegetatie

Raliul Australiei, ultima etapa a Campionatului Mondial, programata in week-end, a fost anulat, din cauza incendiilor de vegetatie, informeaza lequipe. fr.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )