Libnet.ro
UNICEF

21:45

Meciurile de joi, de dinainte de Australian Open, anulate din cauza unui caz de COVID-19. Cu cine trebuiau sa joace Simona Halep, Begu si Cirstea

B1 B1,
Meciurile de joi, de dinainte de Australian Open, anulate din cauza unui caz de COVID-19. Cu cine trebuiau sa joace Simona Halep, Begu si Cirstea

Meciurile de la turneul de la Melbourne, ultimul inainte de Australian Open, partide programate pentru joi, 4februarie, au fost anulate, dupa ce a fost depistat un caz de COVID-19 la un angajat din cadrul unui ho. continuă pe B1

Ultima ora! Simona Halep intra in izolare, iar toate meciurile de joi au fost anulate. Ce se intampla inainte de Australian Open

Noua veste pentru fanii Simonei Halep! Cunoscuta sportiva intra in izolare, iar toate meciurile programate in cursul zilei de joi au fost anulate. Ce se intampla mai exact inainte de Australian Open? Ce se intampla inainte de Australian Open? Simona Halep intra in izolare Toate meciurile programate in cursul zilei de joi de la Australian .

Alerta la Melbourne, inainte de Australian Open. Toate meciurile de joi sunt anulate, iar Simona Halep intra in izolare

Toate meciurile de joi de la Australian Open sunt anulate. Aproape 600 de jucatori si oficiali trebuie sa intre in izolare dupa ce un angajat al hotelului Grant Hyatt din Melbourne, unde participantii la Australian Open au stat in carantina, a fost confirmat cu COVID-19.

Mihaela Buzarnescu, pe tabloul principal la Australian Open

Jucatoarea de tenis Buzarnescu va fi pe tabloul Australian Open, din postura de lucky loser. Tragerea la sorti a tabloului principal de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, are loc joi, 4 februarie.

Amanarea Australian Open, benefica pentru Serena Williams

Amanarea Australian Open cu trei saptamani a fost benefica pentru Serena Williams, a declarat astazi fostul lider mondial al tenisului feminin, potrivit BBC si Agerpres.

DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Exxon Mobil a consemnat in 2020 o pierdere istorica de 22,4 miliarde de dolari

Exxon Mobil a consemnat in 2020 o pierdere istorica de 22,4 miliarde de dolari, din cauza impactului pandemiei de coronavirus, care a dus la declinul substantial al preturilor energiei si la scaderea valorii proprietatilor companiei in sectorul gazelor de sist cu peste 20 de miliarde de dolari.

Meci de Liga 1 amanat din cauza Covid-19

Partida dintre FC Arges si Sepsi Sf. Gheorghe nu se va disputa la mijlocul acestei saptamani din cauza numeroaselor cazuri de Covid-19 aparute in tabara covasnenilor.

Franta solicita Germaniei sa renunte la proiectul Nord Stream 2 din cauza arestarii opozantului rus Alexei Navalnii

Franta solicita Germaniei sa renunte la proiectul Nord Stream 2 din cauza arestarii opozantului rus Alexei Navalnii si a interventiei brutale din partea fortelor de ordine. Franta cere suspendarea .

Alarma la Melbourne: Bolnav de COVID-19, gasit in hotelul jucatorilor de la Australian Open

Intre 500 si 600 de sportivi si oameni din anturajul lor vor intra, imediat, in carantina, cu doar cinci zile inainte de startul primului Grand Slam al anului.

Bianca Andreescu, decizie demna de o fosta jucatoare de tenis, inainte de Australian Open

Canadianca de 20 de ani ocupa, in continuare, locul 8 in clasamentul mondial, insa doar datorita pandemiei care a inghetat ierarhia WTA. Altfel, in conditii normale, Bibi ar fi iesit, probabil, de mult din Top 100!.

Pericol de accidente, din cauza cetii, in Prahova

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca ceata reduce vizibilitatea in trafic sub 200 metri si, izolat, sub 50 metri, pe mai multe artere rutiere din judetele Constanta, Tulcea, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Arges,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2793 seconds )