Libnet.ro
UNICEF

10:46

Diana Sosoaca a rabufnit in Parlament din cauza legii pe care Klaus Iohannis a atacat-o la CCR!

B1 B1,
Diana Sosoaca a rabufnit in Parlament din cauza legii pe care Klaus Iohannis a atacat-o la CCR!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a luat cuvantul in Parlamentul Romaniei, unde a vorbit despre educatia sexuala din scoli. Aceasta interpelare a venit in contextul in care Senatul a decis miercuri, 3. continuă pe B1

Se anticipeaza ruptura dintre George Simion si Diana Sosoaca: Va fi data afara din AUR

Diana Sosoaca ar urma sa fie data afara din partidul AUR, anunta Ion Cristoiu. in ultima vreme s-au intamplat mai multe evenimente care dau semne ca ruptura dintre George Simion si controversata avocata se.

Moment jenant pentru Diana Sosoaca in Parlament. Ce a patit senatoarea AUR

Senatul a decis miercuri, sa retrimita la comisia de fond propunerea legislativa privind educatia sexuala in scoli. Vechea majoritate parlamentara a introdus in lege mai multe amendamente care le lasa parintilor mai multe putere de decizie in aceasta chestiune, dar Klaus Iohannis a atacat la CCR legea si, ulterior, a cerut reexaminarea.

Adevarul despre relatia dintre Diana Sosoaca si George Simion, liderul AUR. Cum s-au schimbat lucrurile intre ei

Care este adevarul despre relatia dintre senatorul Diana Sosoaca si liderul partidului AUR, George Simion. Ce a iesit la iveala dupa incendiul de la Matei Bals. Diana Sosoaca si George Simion, proteste separate Dupa incendiul de la Matei Bals, senatorul Diana Sosoaca si co-presedintele partidului AUR, George Simion, au ales sa apara separat, atat in .

Diana Sosoaca a pus-o la zid pe Clotilde Armand! Reactie transanta la adresa primarului Sectorului 1

Pe 3 februarie o decizie a primarului Sectorului 1 din Bucuresti, Clotilde Armand, avea sa devina un butoi cu pulbere. Fara nicio explicatie primarul avea sa opreasca finantarile de la bugetul local catre patru mari spitale din sector. Desi, ulterior, a incercat sadreaga busuiocul, se pare ca deja este reclamata la DNA de Diana Sosoaca.

George Simion si Diana Sosoaca dau lovitura UDMR-ului. Ce se intampla acum la AUR

Dupa alegerile parlamentare de anul trecut, Alianta AUR a castigat un procent uimitor de 8%. Procentul a propulsat noul partid in cele doua camere ale Parlamentului Romaniei. Deja, in Senat, Diana Sosoaca are functia de sef al Comisiei Juridice. Acum informatiile spun ca alti doi membri AUR vor ocupa functii importante in comisiile de specialitate .

Victor Ciutacu a umilit-o din nou pe Diana Sosoaca. Nu a stat la discutii cu senatoarea de la AUR

Desi prezenta pe micul ecran, aproape constant, Diana Sosoaca pare-se ca si-a cam inchis singura usile in nas. Dupa ce a fostfortata sa plece din platoul Sinteza Zilei, un nou episod a avut loc, zilele acestea. Desi, nu este la prima situatie de acest fel, de data asta Victor Ciutacu a recurs la masuri extreme.

Diana Sosoaca le cere procurorilor DNA sa o ancheteze pe Clotilde Armand: Eu nu pot sa o consider un cetatean roman

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a cerut interventia procurorilor DNA in scandalul spitalelor de la Sectorul 1, unde primarul Clotilde Armand a decis taierea finantarii a patru spitale din subordinea primariei pe care o conduce.

Ruptura in AUR? George Simion si Diana Sosoaca, vazuti tot mai des pe cai separate

Primele indicii ca George Simion si Diana Sosoaca aleg sa faca lucrurile separat s-au vazut dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals. Cei doi au ales sa apara public separat, atat in interventiile televizate, cat si la proteste.

DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Exxon Mobil a consemnat in 2020 o pierdere istorica de 22,4 miliarde de dolari

Exxon Mobil a consemnat in 2020 o pierdere istorica de 22,4 miliarde de dolari, din cauza impactului pandemiei de coronavirus, care a dus la declinul substantial al preturilor energiei si la scaderea valorii proprietatilor companiei in sectorul gazelor de sist cu peste 20 de miliarde de dolari.

VIDEO Circa 750 de caini de la adapostul Odai risca sa ramana fara ingrijire din cauza conflictului dintre Primaria Sectorului 1 si Romprest Viceprimar: Voi merge personal sa duc mancare cainilor

Circa 750 de caini de la adapostul Odai risca sa ramana fara ingrijire din cauza conflictului dintre Primaria Sectorului 1 si Romprest, atrage atentia Ilinca Macarie, fost consilier local la Sectorul 1. Aceasta a scris pe pagina sa de Facebook ca de animalele din adapost aveau grija angajati ai Romprest, iar din aceasta dimineata compania si-a retras oamenii, astfel ca nu mai are cine sa dea mancare si sa faca curat la caini. Viceprimarul Sectorului 2, Oliver Paiusi, a declarat pentru HotNews. ro ca va merge personal sa duca mancare la caini, iar apoi Politia Locala sau ADP-ul vor cauta o firma care sa se ocupe de adapost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )