Libnet.ro
UNICEF

18:45

Din cauza unei mutatii genetice extrem de rare, acesti oameni nu simt durerea

Hotnews Hotnews,
 Din cauza unei mutatii genetice extrem de rare, acesti oameni nu simt durerea

Familia Marsilis este formata din super-eroi. Sase dintre membri acestei familii italiene se confrunta cu o mutatie genetica rara, care consta intr-o sensibilitate extrem de scazuta la durere - ceea ce inseamna ca au avut oase rupte sau alte leziuni dureroare fara ca macar sa le observe, scrieiflscience. com. continuă pe Hotnews

Trei persoane posibil decedate in Filipine din cauza unei furtuni tropicale

Furtuna tropicala Kai-tak a ajuns, sambata, in centrul Filipinelor, ploile provocand inundatii si alunecari de teren, relateaza Reuters.

Circulatia pe autostrada Bucuresti - Ploiesti, ingreunata din cauza ploii

Traficul rutier pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti se desfasoara cu dificultate, duminica dimineata, din cauza ploii, existand pericol de acvaplanare. Politistii recomanda prudenta la volan tuturor soferilor care circula in zona. In zona kilometrului 34 s-a acumulat apa pe carosabil.

CM 2018: Spania risca sa fie exclusa de la turneul final din cauza implicarii politicului in alegerile pentru conducerea federatiei iberice

Jurnalistii de la Marca au lansat, vineri, o ipoteza care ar produce o importanta lovitura de imagine pentru fotbalul iberic: Spania sa fie exclusa de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018 din cauza implicarii politicului in alegerile pentru conducerea federatiei spaniole.

Incendiul violent izbucnit la o sonda de gaze din Satu Mare arde de mai bine de 17 ore; pompierii nu pot interveni din cauza riscului de explozie, asteptand experti canadieni

Pompierii mobilizati pentru stingerea incendiului izbucnit la o sonda de gaze din zona localitatii Moftinu Mare din judetul Satu Mare nu au putut interveni deloc, din cauza riscului major de producere a unei explozii dupa lichidarea flacarilor, pe fondul presiunii gazelor subterane, scrie News. ro. ISU Satu Mare asteapta o echipa de experti canadieni, care vor ajunge marti dupa-amiaza, iar strategia de lichidare a flacarilor va fi decisa impreuna cu acestia. Incendiul, extrem de violent, a izbucnit dumunica noapte.

Directorul general al Romgaz, Virgil Metea, demis din cauza unor deficiente in actul de management

Directorul general al producatorului de gaze Romgaz, Virgil-Marius Metea, a fost revocat din functie de catre Ministerul Energiei, care motiveaza ca nu a pus in aplicare deciziile unor autoritati de control si reglementare, dar si ale Consiliului de Administratie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )