Libnet.ro
UNICEF

08:15

Din cauza vanzarilor slabe, Apple va inceta productia iPhone X

B1 B1,
Din cauza vanzarilor slabe, Apple va inceta productia iPhone X

Din cauza vanzarilor slabe, Apple va inceta productia iPhone X, modelul sau de top, cu preturi pornind de la o mie de dolari in sus, considera analistul Ming-Chi Kuo, de la KGI. continuă pe B1

Braila: Carosabil acoperit cu gheata din cauza zapezii viscolite care a acoperit materialul antiderapant, pe DN 2 B

Centrul Infotrafic anunta ca, luni dupa-amiaza, circulatia este ingreunata pe DN 2 B, Braila - Buzau, carosabilul fiind acoperit cu gheata din cauza zapezii viscolite care a acoperit materialul antiderapant, relateaza News. ro. Politistii rutieri au luat masura instituirii de filtre de informare a conducatorilor auto la iesirea din localitatea Surdila Gaiseanca si din municipiul Braila.

Situatie critica in patru judete: Localitati fara curent electric din cauza ninsorilor abundente(VIDEO)

Mii de familii sunt in bezna din cauza vremii. 14 localitati nu au luni dimineata curent electric in urma ninsorilor abundente, informeaza B1 TV. Este vorba despre localitati din patru.

UNICEF - 1,3 milioane de copii, stramutati din cauza razboiului din Irak cu organizatia Stat Islamic

Aproximativ jumatate din populatia de 2,6 milioane de persoane stramutata din Irak in ultimii trei ani din cauza razboiului cu militantii Stat Islamic reprezinta copii, iar violentele persistente ingreuneaza incercarile de a le imbunatati soarta, a transmis vineri ONU, potrivit News. ro.

Doliu in echipa Universitatii Craiova: S-a stins din cauza unei boli grave

Lumea fotbalului romanesc este in stare de soc. Un important om de fotbal a incetat din viata din cauza unei boli extrem de grave. Este vorba despre Viorel Neatu care a activat in echipa de co.

Cateva tronsoane de drumuri judetene, inchise din cauza viscolului. Circulatia pe toate drumurile nationale si pe autostrazi se desfasoara normal

Circulatia pe drumurile nationale si pe autostrazi se desfasoara normal vineri la orele pranzului. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile - ninsoare si viscol - sunt inchise cateva tronsoane de drumuri judetene, anunta Centrul Infotrafic.

Cursurile sunt suspendate vineri, din cauza vremii, in 38 de scoli

Cursurile scolare sunt suspendate, vineri, din cauza vremii, in 38 de scoli din Galati, Iasi, Prahova, Tulcea si Constanta, arata o noua informare a Ministerului Educatiei.

intarzieri de sute de minute pe caile ferate din cauza vremii

50 de oameni au fost blocati intr-un tren inter-regio ramas in nameti intre Cataloi si Tulcea, din cauza viscolului. O locomotiva a fost trimisa sa aduca trenul in statia Tulcea,.

Traficul ingreunat in Maramures, din cauza conditiilor meteo

Pe toate drumurile din judetul Maramures se circula, luni dimineata, in conditii de iarna, iar pe o .

Statuia Libertatii a fost inchisa din cauza crizei bugetare din Statele Unite

Criza federala din Statele Unite are consecinte si asupra turistilor. Cei aflati la New York nu au putut vizita Statuia Libertatii, deoarece monumentul a fost inchis. in jur de 4,5 milioane de.

Ministrul Mediului: Comisia Europeana a convocat Romania din cauza poluarii

Ministrul Mediului din Romania, Gratiela Gavrilescu, spune ca statele convocate de Comisia Europeana pe tema calitatitatii aerului, inclusiv Romania, nu au alta solutie decat aceea de a se.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )