Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Jaf la o sala de jocuri din Cluj. Surpriza pe care au avut-o politistii dupa ce l-au prins pe autorul talhariei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Jaf la o sala de jocuri din Cluj. Surpriza pe care au avut-o politistii dupa ce l-au prins pe autorul talhariei

Un tanar in varsta de 24 de ani a jefuit, joi, 5 iulie, in jurul orei 2. 00, o sala de jocuri din Cluj-Napoca. Barbatul a fugit cu 12. 000 de lei, dar a fost capturat in scurt timp de politisti. continuă pe Adevărul

Jaf la o sala de jocuri de noroc din Cluj. Hotii au fugit cu o suma uriasa

Doi tineri au dat spargerea intr-o sala de jocuri de noroc din Cluj-Napoca, unul din ei fiind angajat in locul respectiv. Acestia au reusit sa fuga cu 12. 000 de lei, insa la scurt timp au fost prinsi d.

Din Cluj- Napoca spre Marea Britanie

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapida crestere din Europa si principalul transportator aerian din Romania, anunta astazi lansarea unei noi rute din Cluj - Napoca spre Birmingham, conform comunicatului remis redactiei.

O tnara din Cluj a dat Bacalaureatul pentru ca a fost obligata printr-o decizie a judecatorului Cristi Danilet

O tanara din Cluj a fost obligata de instanta sa dea Bacalaureatul, decizia - luata de judecatorul Cristi Danilet - fiind complementara unei condamnari la inchisoare cu suspendare.

Incident pe Aeroportul din Cluj-Napoca: Vizati au fost trei parlamentari care au votat modificarile la Codul Penal(VIDEO)

Trei deputati ai PSD si ALDE care au votat modificarile la Codul Penal au fsot asteptati joi seara pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj de un grup de protestatari care au venit sa le reproseze.

VIDEO Deputatii PSD si ALDE din Cluj, intampinati la aeroport de un grup de protestatari

Seful PSD Cluj, Horia Nasra, deputatul PSD Cristina Burciu si deputatul ALDE Steluta Cataniciu fost intampinati pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, joi, 5 iulie, de un grup de protestatari.

Ct i costa pe dezvoltatorii de jocuri din Romnia un game tester ncepator

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri, cu peste o mie de angajati in departamentul de control al calitatii unde lucreaza si cei care testeaza jocurile), spune ca venitul pentru un astfel de job se ridica, in prezent la 2. 390 de lei brut), plus tichete de masa, pentru incepatori. Industria de gamind din Romania a avut vanzari de 145,3 milioane de dolari, in 2016. Ce presupune acest job si cat cheltuie in final compania pentru un astfel de angajat.

Cetatean din Cluj, amendat pentru ca a indraznit sa-l critice pe un primar, pe Facebook (FOTO)

Un clujean a fost amendat pentru ca a indraznit sa-l critice, pe Facebook, pe primarul localitatii din Floresti. El a fost sanctionat pentru ca ar fi tulburat ordinea si linistea publica. Cetateanul spune.

Marile hibe ale Legii offshore: Cum a fost negociat un cadru de reglementare al gazelor din Marea Neagra, care va produce efecte pe zeci de ani de acum nainte

Legea privind derularea operatiunilor petroliere pe mare offshore) trebuie adoptata rapid, in aceasta sesiune extraordinara a Parlamentului, deoarece operatorii din Marea Neagra au nevoie de un cadru de reglementare stabil pentru a lua cat mai rapid deciziile finale de investitii. Asa afirma atat parlamentari ai puterii, cat si ai opozitiei. insa este o lege cu multe hibe, cu articole controversate, introduse inca de la inceput de guvernarea Tudose si apoi adoptate, fara dezbatere reala, de Senat. Legea se afla acum la deputati, iar acestia invoca urgenta adoptarii ei, chiar daca nu a fost gasita sau nu s-a dorit gasirea unei forme avantajoase atat pentru stat, cat si pentru investitorii din Marea Neagra.

Tragedie la Buzau! Un sofer a murit la scurt timp dupa ce si-a salvat familia din accidentul in care a fost implicat

Un sofer care s-a rasturnat cu masina miercuri, in municipiul Ramnicu Sarat, judetul Buzau, dupa ce a pierdut controlul asupra volanului, a reusit sa salveze pasagerii din autoturism, dupa care a.

Misterioasa poveste a unei functionare din Primaria Ploiesti care nu vine niciodata la serviciu. Apare doar in VIZITA!

O functionara a Primariei Ploiesti, care figureaza pe statul de plata al Directiei de Urbanism, este acuzata ca, desi apare pontata ca prezenta la serviciu, nu este niciodata la birou. Si seful direct al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )