Libnet.ro
UNICEF

05:15

Din 1 februarie in Romania va fi folosit si vaccinul Moderna, pentru care rapelul este la 28 de zile Detalii despre reprogramarea angajatilor din domenii considerate esentiale

Hotnews Hotnews,
 Din 1 februarie in Romania va fi folosit si vaccinul Moderna, pentru care rapelul este la 28 de zile Detalii despre reprogramarea angajatilor din domenii considerate esentiale

Romanii reprogramati pentru vaccinare, in contextul reducerii livrarilor de catre compania Pfizer, vor fi vaccinati cu vaccinul Moderna, pentru care rapelul este la 28 de zile, si nu la 21 de zile, asa cum este in cazul vaccinului Pfizer, conform Comitetului de coordonare a vaccinarii. Precizarile vin in contextul in care mai multi romani au fost programati pentru rapel dupa o luna, desi termenul este de 21 de zile pentru vaccinul Pfizer, singurul folosit pana acum in campania de vaccinare din Romania. De altfel, autoritatile au anuntat miercuri seara ca din 1 februarie in centrele de vaccinare din Romania va incepe administrarea vaccinului Moderna. continuă pe Hotnews

Informatii noi despre vaccinul Moderna. De cand se pot vaccina romanii si cand se face rapelul

Vesti bune pentru romani in pandemie! Miercuri seara, Comitetul National de Coordonare a Activitatii de Vaccinare a facut anuntul mult asteptat. Asadar, Romania va incepe de la 1 februarie vaccinarea cu vaccinul dezvoltat de compania americana Moderna. De cand se pot vaccina romanii si cand se face rapelul Potrivit CNCAV, de la 1 februarie, in .

Vaccinul Moderna este eficient impotriva noilor variante de coronavirus, dar compania planuieste sa testeze o varianta modificata a vaccinului sau care sa vizeze tulpina sud-africana - UPDATE

Vaccinul Moderna Covid-19 ramane eficient impotriva variantelor britanice si sud-africane ale coronavirusului, a declarat luni compania americana de biotehnologie intr-un comunicat, relateaza AFP. Cu toate acestea, Moderna a spus ca planuieste sa inceapa testele clinice ale unui noi versiuni a vaccinului anti-Covid care vizeaza varianta sud-africana, dupa ce testele au aratat ca varianta autorizata a vaccinului ar putea produce un raspuns imunitar scazut.

Amenda noua din februarie 2021. Romanii pot plati si 20.000 de lei daca fac asta

O amenda noua ii paste pe romani din luna februarie a lui 2021. Despre ce este vorba si ce ar putea sa-i faca pe unii sa scoata din buzunar suma de 20. 000 de lei? Iata ce trebuie sa nu faci! Noua amenda pentru romani! Ce trebuie sa NU faci? Legea a fost adoptata in cursul .

Citu: in aceste zile va incepe vaccinarea si cu vaccinul Moderna Romania are o campanie de vaccinare de succes

Vaccinul impotriva COVID-19 al companiei Moderna va incepe sa fie folosit in Romania in urmatoarele zile, a declarat miercuri premierul Florin Citu, spunand ca pana acum nu a fost folosit in campania de vaccinare pentru ca au fost putine doze. intrebat daca oamenii vor putea alege intre vaccinul Pfizer si cel al Moderna, Citu a spus ca nu exista nicio diferenta intre cele doua vaccinuri si ca se va face o diferentiere la centrele de vaccinare, unde vor fi cabinete care vor vaccina cu Moderna si cabinete care vor folosi Pfizer.

Vaccinul Moderna, mai putin eficient in cazul tulpinii din Africa de Sud. Compania pregateste un ser ce va putea fi administrat ca rapel suplimentar

Moderna a anuntat ca vaccinul anticoronavirus dezvoltat de ea este mai putin eficient in fata tulpinii de SARS-CoV-2 descoperita in Africa de Sud. Compania a mai transmis ca lanseaza un studiu clinic pentru un.

Vaccinul Moderna trateaza eficient varianta britanica si sud-africana a coronavirusului

Compania americana in domeniul biotehnologiei Moderna Inc a anuntat luni ca vaccinul sau impotriva covid-19 produce anticorpi care neutralizeaza noile variante ale noului coronavirus descoperite in Regatul Unit si Africa de Sud, relateaza AFP,.

Vaccinul Moderna este eficient impotriva variantelor britanica si sud-africana ale SARS-Cov-2

Compania americana in domeniul biotehnologiei Moderna a anuntat ca vaccinul sau impotriva Covid-19 produce anticorpi efcienti impotriva tulpinilor de coronavirus descoperite in Regatul Unit si Africa de Sud, relateaza AFP.

Vaccinul Moderna: A doua doza ar trebui administrata la maxim sase saptamani (OMS)

Cea de-a doua doza a vaccinului anti-Covid de la Moderna poate fi administrata la o distanta de maxim sase saptamani dupa prima in circumstante exceptionale, a declarat marti grupul de experti in vaccinare al OMS, relateaza AFP.

Horoscop februarie 2021. Zodiile care vor avea suferinte mari din februarie pana in decembrie

Astrele vin cu noi previziuni pentru zodiile care vor avea de suferit o lunga perioada. Care sunt motivele si de ce ele trebuie sa fie mai tari decat de obicei in aceste momente? Vezi daca te afli printre ghinionisti! Horoscop februarie 2021 3 dintre semnele horoscopului urmeaza sa aiba parte de o perioada extrem de .

Categoria de persoane pentru care vaccinarea anti-COVID-19 este contraindicata absolut. Ce a spus medicul Virgil Musta: Restul sunt precautii (VIDEO)

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a explicat ca vaccinul anti-COVID-19 are contraindicatii pentru mai multe categorii de persoane, insa majoritatea sunt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2431 seconds )