Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi bani pentru pensionari! Care sunt conditiile si cum ar putea accesa acestia fonduri suplimentare

Antena3 Antena3,
Mai multi bani pentru pensionari! Care sunt conditiile si cum ar putea accesa acestia fonduri suplimentare

Un nou proiect de lege care se refera la posibilitatea angajarii pensionarilor care doresc acest lucru a fost prezentat si explicat duminica, la Antena 3, de deputatul PPU-SL, Gratiela Gavrilescu, initiatorul documentului. continuă pe Antena3

RECTIFICARE CU...BUCLUC Parlamentul vrea mai multi bani pentru primarii si consiliile judetene

Rectificarea bugetara facuta de Guvern, la mijlocul lunii aprilie, prin ordonanta de urgenta 502020 risca sa fie modificata drastic in sedinta de astazi a plenului Parlamentului.

Se dau bani pentru pensionari! in ce conditii si cum pot accesa batranii fonduri suplimentare

Un nou proiect de lege care se refera la posibilitatea angajarii pensionarilor care doresc acest lucru a fost prezentat si explicat duminica, la Antena 3, de deputatul PPU-SL, Gratiela Gavrilescu, initiatorul documentului.

Statul iti da 10.000 de euro! Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti

000 de euro de la stat. in ce conditii pot romanii beneficia de acesti bani. Statul vrea sa incurajeze cumpararea de masini electrice nou, asa ca cetatenii sunt ajutati ca sa le aleaga pe acestea in defavoarea masinilor pe benzina sau diesel.

Sfat de Sanatate. Boala verii de care foarte multi se tem! Care sunt simptomele

Medicul infectionist Valeriu Gheorghita a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea legatura dintre capuse si boala Lyme dar si care sunt simptomele si tratamentul acestei afectiuni.

Primaria Constanta suspenda activitatea cu publicul la sediu, dupa ce mai multi angajati au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus

Mai multi functionari publici din Primaria Constanta au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, astfel ca la sediu activitatea cu publicul a fost restrictionata total, anunta reprezentantii.

Dezastru in centrele de batrani. Tot mai multi angajati, infectati cu Covid-19, desi au respectat protocolul medical

Dezastru in centrele de batrani din Iasi devenite focare Covid. Tot mai multi angajati au fost confirmati pozitiv, desi sustin ca au respectat toate protocoalele medicale in ceea ce priveste purtarea mastilor si dezinfectarea regulata.

Mai multi angajati ai Primariei Constanta, confirmati cu coronavirus Se restrictioneaza total activitatile cu publicul

Primaria Constanta a anuntat sambata ca restrictioneaza total activitatile cu publicul, dupa ce mai multi functionari publici din institutie au fost confirmati cu coronavirus.

Agentia Nationala Antidoping: Dexametazona, cel mai recent tratament pentru cazurile grave de Covid-19, este pe Lista Interzisa

Dexametazona, cel mai recent tratament pentru cazurile grave de Covid-19, este pe Lista Interzisa a Agentiei Nationale Antidoping ANAD). Reprezentantii ANAD le atragatentia sportivilor, antrenorilor si.

Veste proasta pentru romanii care merg in Grecia in perioada urmatoare

Autoritatile romane au vesti proaste pentru romanii care se pregatesc sa mearga in Grecia.

Vesti bune pentru pensionari. Aceasta categorie ar putea primi bani in plus

Romanii cu varsta de peste 75 de ani care au venituri la nivelul pensiei minime sociale si persoanele fara adapost ar putea beneficia, in viitor, de acordarea de mese calde pe baza de tichete valorice de 180 de lei pe luna, se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta, aflat in dezbatere publica la Ministerul Fondurilor Europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )