Libnet.ro
UNICEF

18:15

Din ce in ce mai multi romani circula cu metroul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Din ce in ce mai multi romani circula cu metroul

Traficul de calatori in statiile de metrou din Bucuresti a crescut cu 3% in perioada 2014 - 2019, pana la 177 de milioane, iar cea mai aglomerata statie este Aurel Vlaicu, arata o analiza Crosspoint Real Estate, bazata pe datele Metrorex, citeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

2.153 de miliardari au mai multi bani decat cele mai sarace 4,6 miliarde persoane din lume (Oxfam)

153 de miliardari detin mai multi bani decat 60% din populatia mondiala, afirma luni ONG-ul Oxfam, care noteaza o concentrare a bogatiilor in special in detrimentul femeilor, in prima linie a inegalitatilor, scrie AFP.

Afectiunea banala care omoara mai multi oameni decat cancerul

In lume mor in fiecare an mai multi oameni din cauza septicemiei decat a cancerului. Numarul deceselor cauzate de aceasta afectiune comuna este mult mai mare decat se credea initial, circa 20% din oamenii care mor o fac in urma unui soc septic.

OXFAM: Miliardarii lumii au mai multi bani decat 60% din populatia mondiala

Cei 2. 153 de miliardari de pe glob au in prezent mai multi bani decat 60% din populatia mondiala, a denuntat, luni, ONG-ul Oxfam, acuzand o concentrare a averilor in special in detrimentul femeilor, aflate in prima linie a inegalitatilor.

Alerta la o scoala din Capitala. Se simte miros de insecticid! Mai multi copii acuza stare generala de rau

Stare de alerta la scoala 133 din Capitala.

UPDATE Scoala 133 din Bucuresti a fost evacuata, iar 18 elevi au fost dusi la spital, la o zi dupa dezinfectie Scoala ramane inchisa 72 de ore

Scoala 133 din sectorul 4 din Bucuresti a fost evacuata marti, la o zi dupa ce in local a avut loc o dezinfectie, mai multi elevi acuzand dureri de cap si disconfort respirator. in total 24 de elevi au fost consultati de medici, iar 18 au fost transportati la spital, precizeaza Ministerul Sanatatii in urma centralizarii datelor de la spitale. Purtatorul de cuvant al Primariei Sectorului 4, Cristian Zarescu, a afirmat ca dezinfectia s-a facut luni seara, iar copiii din tura de dimineata nu au semnalat nicio problema. La scoala evacuata in Capitala a fost facuta si dezinsectie. Ce substante au fost folosite la dezinfectie si dezinsectiePrimaria Sectorului 4: Substantele cu care s-a facut dezinsectia la Scoala 133 sunt omologate.

Greva spontana la TAROM! Mai multi angajati sunt nemultumiti de salarii si conditiile de munca!

Angajatii de la tehnic ai companiei TAROM, mai exact cei care lucreaza la hangare, au declansat astazi o greva spontana. Surse din companie spun ca acestia ar fi nemultumiti de salarii si de conditiile de.

A inceput RAZBOIUL?! Bombardamente DEVASTATOARE! Sunt mai MULTI MORTI!

Tragedie in Siria! O familie intreaga a murit in urma unui raid aerian.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )