Libnet.ro
UNICEF

09:45

DIN NOU: Actionarii FP vor fi convocati pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN NOU: Actionarii FP vor fi convocati pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor

ACTUALIZARE - Actionarii Fondul Proprietatea FP) vor fi convocati din nou pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor in locul lasat liber de Sorin Mindrutescu --- * Mark Gitenstein a obtinut un nou mandat in Consiliul Reprezentantilor FP. continuă pe Ziarul Bursa

PMP face apel la celelalte partide sa sustina legea pentru alegerea primarilor

PMP face apel la celelalte partide din opozitie sa sustina legea pentru alegerea primarilor in doua tururi, a declarat, miercuri, presedintele PMP, Eugen Tomac, care a precizat ca a cerut in Biroul permanent al Camerei Deputatilor ca acest subiect sa fie readus in actualitate in Parlament, insa presedintele de sedinta nu a dat curs acestei solicitari si nu a supus-o la vot, informeaza News. ro.

Rusia isi baga din nou coada in Georgia. Portul Anaklia devine o disputa geopolitica

Portul Anaklia devine o dispuageopolitica intre SUA, Federatia Rusa siChina, in timp ce Romaniapromoveazaun proiect comun cu Georgia pentru constituirea unui coridor de transport.

Rares Bogdan (PNL), prezent miercuri in comisia LIBE: Am sa ridic din nou problema Schengen Ce urgente mai sunt pe agenda europarlamentarilor PPE din Romania

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat ca, miercuri, cand va fi prezent in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne, va ridica din nou problema Schengen. Demnitarul european a.

PENTRU REFINANTAREA UNUI CREDIT DE 6,7 MILIOANE EURO COCOR se imprumuta la OTP Bank

COCOR se imprumuta la OTP Bank, pentru refinantarea unui credit de 6,7 milioane euro, conform unui comunicat de presa al bancii. Acesta arata: OTP Bank Romania a semnat, recent, un contract cu Cocor Bucuresti, compania care opereaza centrul comercial situat in centrul vechi al Bucurestiului. Contractul prevede un imprumut care va permite COCOR sa refinanteze un credit de 6,7 milioane de euro, contractat anterior. Conform tranzactiei, suma va fi rambursata in 10 ani, implicand transe lunare egale si pastrarea garantiilor aprobate de consiliu.

Cristi Borcea incearca din nou sa iasa de dupa gratii. Omul de afaceri a depus o noua cerere de eliberare conditionata

Cristi Borcea incearca din nou sa iasa de dupa gratii. Omul de afaceri a depus o noua cerere de eliberare conditionata la Judecatoria Sectorului 4. Este a doua cerere dupa ce prima a fost respinsa de judec?.

VIDEO UPDATE Dancila, intampinata din nou de protestatari la Constanta Au scandat Analfabeta Premierul spera ca Parlamentul sa adopte o lege care sa interzica defaimarea

Premierul Viorica Dancila a fost intampinata din nou de cativa protestatari la Pavilionul Expozitional din Constanta, unde are loc intalnirea PSD cu pensionarii constanteni. Manifestantii au scandat Analfabeta si Fara pensii speciale. Dancila a spus, potrivit Mediafax, ca protestatarii, care au scandat analfabeta, sunt aceleasi 7-8 persoane care merg la evenimentele din tara ale PSD. De asemenea, presedintele PSD si-a exprimat speranta ca Parlamentul sa adopte o lege privind interzicerea calomniei si defaimarii.

Investitie de 363,3 milioane euro pentru construirea unui pod peste Dunare

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat, luni, Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei, informeaza news. ro.

Doar 15.000 de romani din Diaspora s-au inregistrat pentru a vota la prezidentiale. Theodor Paleologu: Ambasadele si consulatele trebuie sa-si faca treaba de promovare a inscrierii pe liste (VIDEO)

Desi mai sunt trei luni pana la alegerile prezidentiale, guvernul PSD nu face nimic sa-i informeze pe cei care vor vota in strainatate. Pana acum, doar 15. 000 de romani din Diaspora s-au inregistrat pentru a .

DigiSport: S-a dat startul pentru construirea unui nou stadion in Romania. Va costa 50 de milioane de euro si va fi de 5 stele

Timisoara va avea un nou stadion. Vechea arena Dan Paltinisanu va fi demolata si va lasa locul unei alteia care va fi incadrata in categoria UEFA 4.

COMPANIA NATIONALA DE INVESTITII: Licitatie pentru construirea unui nou stadion la Timisoara

Compania Nationala de Investitii CNI) a alocat 700. 000 de lei si a lansat o licitatie pentru intocmirea documentatiei necesare in vederea construirii unei noi arene sportive, la Timisoara, cu 30. 000 de locuri, pe locul actualului stadion, informeaza News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )