Libnet.ro
UNICEF

12:15

Din nou fara apa calda si caldura in mai multe blocuri din Oradea

Adevărul Adevărul,
Din nou fara apa calda si caldura in mai multe blocuri din Oradea

Din nou o veste proasta pentru oradeni. Din aceasta dupa amiaza s-a intrerupt furnizarea apei calde si agentului termic pentru incalzire in mai multe zone ale orasului. continuă pe Adevărul

RADET s-ar putea trezi din nou cu conturile blocate. Sindicalistii se tem ca bucurestenii ar putea sa ramana fara apa calda si caldura

RADET are datorii uriase catre producatorul de energie termica ELCEN, de 3,2 miliarde lei, iar sindicalistii se tem ca societatea s-ar putea trezi din nou cu conturile blocate, in proportie de 100%, de la 1 decembrie 2014, iar bucurestenii ar putea sa ramana fara apa calda si caldura. In octombrie, bucurestenii au ramas cateva zile fara apa calda din cauza acestor datorii. Sindicatul Liber Independent din RADET spune ca aceste datorii uriase s-au acumulat si din cauza Primariei Capitalei care nu a platit subventia pentru perioada februarie - octombrie 2014 - 226 milioane lei, dar si datorii mai vechi, de aproape un miliard lei.

Mai multe localitati din Galati au ramas fara curent electric in urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrica a fost afectata, sambata seara, in mai multe localitati din judetul Galati, in urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs in zona Vrancea, scrie Mediafax .

VIDEO Metz - PSG 2-3/ Din nou pe prima pozitie

PSG a revenit, provizoriu, pe prima pozitie din Ligue 1 dupa ce a castigat cu 3-2 cu terenul celor de la Metz etapa cu numarul XIV). Formatia pregatita de Laurent Blanc a acumulat 30 de puncte, cu doua mai multe decat Olympique Marseille un meci mai putin disputat).

SUA: Alerta de inundatii in statul New York. Vremea s-a incalzit dupa mai multe zile de ninsori abundente

Mai multe zone din statul New York, din nord-estul SUA, au fost plasate sambata in stare de alerta din cauza inundatiilor generate de incalzirea asteptata a vremii, dupa mai multe zile in care au fost ninsori.

Alimentarea cu energie electrica, afectata in mai multe localitati din Galati in urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrica a fost afectata, sambata seara, in mai multe localitati din judetul Galati, in urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs in zona Vrancea, transmite Mediafax.

Mai multe optiuni de transport spre Directia de Prestatii Sociale

Conducerea Regiei Autonome de Transport R. ) Brasov a luat mai multe masuri menite a facilita accesul spre Strada Panselelor a cetatenilor beneficiari ai prestatiilor Directiei de Servicii Sociale Serviciul Prestatii Sociale, precum si ai serviciilor organizatiilor non-guvernamentale ce-si desfasoara activitatea in cadrul Centrului Multifunctional de Servicii Sociale.

VIDEO Tot mai multe firme isi asociaza imaginea cu Halep: Simona apare intr-o reclama, in premiera, alaturi de mama ei

Ascensiunea fulminanta datorita careia va incheia 2014 pe locul 3 in lume inseamna si tot mai multe contracte de publicitate pentru constanteanca de 23 de ani.

Income Magazine: Romania primeste din nou bani pentru drumuri, de la UE

Vesti bune din infrastructura. Primim din nou bani pentru drumuri, mana cereasca am putea spune. Comisia Europeana a deci sa suplimenteze fondurile alocate Romaniei pentru constructia de autostrazi cu.

Oana Pellea: Tatal meu, care nu mai e pe Pamant, m-a surprins din nou

DESCOPERIRE Oana Pellea 52 de ani), una dintre cele mai importante si mai iubite actrite din Romania, povesteste despre Amza Pellea si despre o minunata intalnire cu textele lui, petrecuta in acest an in ziua de Pasti.

HARTA INTERACTIVA Radiografia turismului electoral in judetele din sudul Romaniei. Cum au adus opt judete mai multe voturi pe lista suplimentara decat jumatate din Diaspora

Circa 1,2 milioane de romani din tara au votat pe 16 noiembrie in alta localitate decat cea de resedinta. Practic, 10,51% din voturile exprimate in Romania au venit de pe listele suplimentare, buna parte din judete predominant rurale, care nu au mari centre universitare, atractii turistice sau un grad ridicat de urbanizare sau industrializare care sa justifice o pondere atat de mare de turisti electorali. In opt judete din sudul tarii - Giurgiu, Mehedinti, Olt, Calarasi, Dolj, Valcea, Teleorman si Gorj - pe listele suplimentare au fost contabilizate peste 214. 000 de voturi, din care peste 155. 000 au venit direct din sectiile unde procentul de voturi speciale a sarit de media nationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )