Libnet.ro
UNICEF

16:15

Din pacate e adevarat: Fostul primar Viorel Lis... Sotia sa, Oana Lis, a spus deja ce va face ca vaduva...

B1 B1,
Din pacate e adevarat: Fostul primar Viorel Lis... Sotia sa, Oana Lis, a spus deja ce va face ca vaduva...

Oana Lis a fost alaturi de sotul ei, Viorel, atunci cand a fost internat in spital, dar fiindca starea lui de sanatate se inrautateste ea se gandeste la momentul in care fostul primar nu va mai fi printre. continuă pe B1

Finalul a sosit... Oana Lis a confirmat totul, in lacrimi: Fostul primar Viorel Lis tocmai a...

Starea de sanatate a lui Viorel Lis se inrautateste pe zi ce trece. Dupa ce a suferit un atac cerebral care l-a bagat in spital, fostul edil se simte rau chiar si dupa externare. Lui Viorel nu ii.

Oana Lis plange in hohote... Din pacate, s-a sfarsit: Celebrul primar Viorel Lis tocmai a...

Oana Lis si Viorel Lis se afla intr-o perioada deliata a vietii lor, acest lucru fiind cauzat de problemele de sanatate multiple ale fostului primar al Capitalei. O alta problema din viata celor doi.

Oana Lis plange in hohote! Din pacate, s-a sfarsit: Celebrul primar Viorel Lis tocmai a...

Oana Lis si Viorel Lis se afla intr-o perioada deliata a vietii lor, acest lucru fiind cauzat de problemele de sanatate multiple ale fostului primar al Capitalei. O alta problema din viata celor doi.

Totul s-a sfarsit... Oana Lis a facut anuntul trist printre lacrimi: Din pacate fostul edil Viorel Lis...

Anul in curs a fost unul greu pentru Viorel Lis. in luna aprilie, fostul edil al Capitalei a suferit un accident vascular cerebral in aprilie, dupa ce cu cateva luni inainte a fost operat de colecist. in.

Da, din pacate e adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer trece printr-o perioada grea, fiindca simte ca nu mai poate avea incredere in nimeni. Artista s-a confruntat cu numeroase dezamagiri in viata personala, din cauza persoanelor care au.

Caru' cu vedete: Oana, fosta sotie a lui Kamara, a cstigat premiul cel mare la un festival international de videochat; Viorel Lis joaca la pacanele, iar Oana filmeaza; Jennifer Lopez a pozat semi-nud la 49 de ani si arata incredibil

Iulia Albu si Oana Roman isi arunca sageti pline de venin si replici acide. Iulia Albu a fost ironizat-o pe Oana Roman din nou, dar. Anamaria Prodan, dusa cu salvarea la spital! Tensiunea era foarte mare si abia vorbea. Se pare ca starea de sanatate a Anamariei Prodan nu este una tocmai buna.

Ce anunt a facut Reghecampf imediat ce Anamaria a ajuns de urgenta la spital! Din pacate, e adevarat!

Ce anunt a facut Reghecampf imediat ce Anamaria a ajuns de urgenta la spital! Sotiei lui i s-a facut rau pe strada si a fost nevoie de interventia medicilor. Citeste mai mult.

Bomba in lumea mondena! Da, e adevarat: Din pacate, e vorba chiar de indragitul cantaret Smiley...

Smiley a publicat recent o fotografie pe o retea de socializare care a starnit numeroase reactii din partea fanilor lui. Poza era insotita de un mesaj, cateva versuri din noua lui melodie.

Fostul primar Decebal Bacinschi, cerere in instanta care vizeaza Primaria Focsani. Solicitarea are legatura cu dosarul de la DNA

In februarie 2017, Dirctia Nationala Anticoruptie l-a acuzat pe fostul edil de comiterea infractiunii de abuz in serviciu.

SOC in lumea mondena: Fuego a ajuns la BISERICA! Regrete enorme pentru FANI! Din pacate...(FOTO)

Celebrul cantaret Fuego si-a surprins din nou fanii virtuali cu un mesaj postat pe Facebook. Artistul a postat si o fotografie in care apare in curtea unei biserici. Prin diverse ferestre ale sufletului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )