Libnet.ro
UNICEF

05:45

Da, din pacate e adevarat... Ce se intampla in ultima vreme in casnicia dintre Andra si Catalin Maruta: Nimeni n-ar fi banuit asa ceva!

B1 B1,
Da, din pacate e adevarat... Ce se intampla in ultima vreme in casnicia dintre Andra si Catalin Maruta: Nimeni n-ar fi banuit asa ceva!

Catalin Maruta a declarat ca, in ciuda faptului ca sunt persoane publice, nu este nicio diferenta intre ei si alte persoane. Noi doi suntem persoane publice. Niste persoane care au norocul sa apara. continuă pe B1

SOC: Am ajuns in punctul in care sa ma gandesc la un gest extrem! O veste teribila loveste lumea vedetelor: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin si-a deschis sufletul si a facut dezvaluiri despre perioadele extrem de grele din viata ei, cand s-a confruntat cu depresia. Aceasta a declarat ca, la un moment dat, a ajuns in punctul in care.

Din pacate, o veste TRISTA! Este vorba despre Cornelia Catanga ...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am.

Din pacate este vorba despre Viorel Lis: Anuntul trist a fost facut de partenera sa, Oana...

Oana Lis a trecut prin momente grele, dupa ce sotul ei, Viorel Lis, a facut un accident vascular cerebral. Aceasta a stat in permanenta alaturi de fostul edil, ajuns la Spitalul Universitar din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )