Libnet.ro
UNICEF

00:07

Din pacate, Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte, ce, nu mai stai langa el?

B1 B1,
Din pacate, Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte, ce, nu mai stai langa el?

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezente de pe micul ecran, aceasta prezentand Stirile ProTv de mai bine de 20 de ani. insa, Esca este implicata si in proiecte la radio si in print. in. continuă pe B1

Andreea Marin a facut anuntul cu care ii va SOCA pe toti romanii: Nunta mult asteptata se va...

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, in varsta de 32 de ani. Vedeta a fost intrebata, miercuri, intr-o emisiune, daca are de.

Andreea Esca a vorbit fara perdea despre primul iubit: Mi-a cerut sa ma culc cu el si...

Andreea Esca a lansat, in urma cu cativa ani, un volum care aduna cele mai frumoase amintiri si momentele care i-au marcat viata. in cartea sa, jurnalista a vorbit, fara perdea, de primul iubit. Primul.

Cine va mosteni AVEREA uriasa a lui Michael Schumacher! Din pacate, fostul mare pilot de Formula 1...

Din pacate starea de sanatate a lui Michael Schumacher 49 de ani) continua sa fie critica. Au trecut cinci ani de la accidentul suferit in timp ce schia. Toate relatarile referitoare la situatia lui converg.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Celebra handbalista Cristina Neagu...

Cristina Neagu a declarat, dupa cele doua meciuri din Final Four-ul de la Budapesta, ca a fost deranjata de criticile primite dupa infrangerea cu Gyor 20-26). Am auzit ca am avut un sezon slab. Dupa meciul.

Din pacate anuntul trist tocmai a fost facut: Este vorba despre unul din cei mai mari artisti ai momentului. Romanii au ramas inmarmuriti...

Din cauza unor probleme severe de sanatate, David Garrett isi amana concertele din cadrul turneului sau mondial. Acesta urma sa sustina doua concerte la Bucuresti, in zilele de 8 si 9 iunie, show-urile.

Anuntul care cutremura media. Andreea Esca, inlocuita de la pupitrul stirilor

Robotii vor inlocui, in viitorul apropiat, o parte din munca pe care o presteaza oamenii. Inclusiv stirile vor ajunge, in cativa ani, sa fie prezentate de catre roboti si sa o inlocuiasca poate si pe.

imi inghesui lacrimile in coltul ochilor! Vestea trista a picat ca un trasnet: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emotionant, impresionata fiind de povestea unui tanar de 20 de ani. Astfel, aceasta a scris despre Cristian, un baiat care a avut puterea sa se refaca d.

Elena Merisoreanu a facut anuntul socant dupa moartea Ionelei Prodan: Mi-a zis sa vin si...

Elena Merisoreanu, in varsta de 69 de ani, a declarat ca poate comunica cu cei din lumea de dincolo, dar are si vise premonitorii, inainte ca cineva drag sa se stinga din viata. Artista a afirmat ca a.

Din pacate, dupa moartea Ionelei Prodan secretul TERIBIL a iesit la iveala: Este vorba despre...

Partenerul de viata al Ionelei Prodan, Toni Antohi, a luat o hotarare radicala dupa moartea artistei. Barbatul vrea sa plece din casa in care a locuit cu interpreta de muzica populara. Cei doi s-au.

Zi trista pentru romani: Din pacate este vorba de celebrul artist...

Artistul David Garrett a amanat concertele din Bucuresti, din cauza problemelor de sanatate. Acesta urma sa sustina doua concerte la Bucuresti, in zilele de 8 si 9 iunie, evenimente care aveau deja un grad.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )