Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, de data aceasta chiar e sfarsitul... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Din pacate, de data aceasta chiar e sfarsitul... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Fostul primar Viorel Lis...

Anul in curs a fost unul greu pentru Viorel Lis. in luna aprilie, fostul edil al Capitalei a suferit un accident vascular cerebral in aprilie, dupa ce cu cateva luni inainte a fost operat de colecist. in. continuă pe B1

Gabriela Cristea, in DOLIU: A MURIT... Din pacate, e vorba chiar despre...

Gabriela Cristea a aflat chiar in timpul emisiunii pe care o modereaza ca unul dintre concurentia incetat din viata. Reporterul show-ului a stat de vorba cu doamna Elena, care i-a fost alaturi acestuia .

DRAMA in muzica populara! TRISTETE pentru fanii MARIEI CIOBANU! Problemele de sanatate si-au spus cuvantul! Din pacate...

Indragita cantareata Maria Ciobanu a implinit in aceasta luna varsta de 81 de ani. Din pacate, din cauza problemelor de sanatate ale sotului marea artista a petercut departe de tara de origine.

Merkel: Din pacate, exista mult antisemitism in Germania

Din pacate, exista mult antisemitism in Germania, a declarat cancelarul german Angela Merkel, in mesajul sau video adresat saptamanal natiunii. Nicio institutie evreiasca nu poate exista aici fara a fi.

Cutremur in lumea manelelor, toata lumea a izbucnit in lacrimi! Anuntul trist a fost facut: Din pacate regele Nicolae Guta...

Madalina Dumitru, ultima femeie care i-a daruit lui Guta un copil, cunoscuta in showbiz drept Beyonce de Romania, a luat o decizie grea. Mai precis aceasta a hotarat sa.

A scuipat SANGE si... Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: E vorba de indragitul NEA MARIN, de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el.

Domnul Nicu a murit... Anuntul trist a fost facut de Gabriela Cristea: Drama fara margini in showbiz...

Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata miercuri. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul emisiunii de miercuri, in momentul i care a aflat ca domnul Nicu a murit.

Medicii au facut anuntul TRIST: Da, e ADEVARAT, BOALA actorului Mihai Bendeac e INCURABILA...

Pentru a facece ii place, Mihai Bendeac a renuntat la viata de familie, s-a salvat din depresii si a muncit pe branci. Desi face cariera in comedie, ia umorul foarte in serios. iUmor nu are legatur.

Familia Ionelei Prodan, din nou in LACRIMI: Din pacate, totul se confirma... Chiar in casa raposatei...

Ionela Prodan a murit in luna aprilie a acestui an, insa pentru apropiatii sai este in continuare foarte greu sa se obisnuiasca cu disparitia ei. La scurt timp dupa moartea mamei sale, Anamaria.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o alta DRAMA ZGUDUIE Romania: Din pacate, e vorba de Elena Merisoreanu, iubita interpreta de muzica populara...

Elena Merisoreanu va implini pe 5 noiembrie70 de ani, insa artista isi ascunde foarte bine aceasta varsta. A fost ajutata, insa, si de operatiile estetice la care a apelat inca de acum doua.

UDMR, despre motiunea pe Transporturi: Din pacate nu am vazut solutii

Liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Atilla, considera ca Romania trebuie sa recupereze intarzierile din domeniul infrastructurii, in caz contrar ministrii transporturilor urmand sa se confrunte cu motiuni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )