Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, dupa moartea Ionelei Prodan, putem vorbi de o noua TRAGEDIE in muzica populara: Este vorba de indragita Elena Merisoreanu...

B1 B1,
Din pacate, dupa moartea Ionelei Prodan, putem vorbi de o noua TRAGEDIE in muzica populara: Este vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a povestit momentele cumplite prin care a trecut. Cantareata de muzica populara si-a vazut moartea cu ochii in timp ce se afla in masina, pe autostrada. Geanina Manea se afla la volan. continuă pe B1

Nu as baga copilul in butoi! Apar amanunte TERIBILE despre Anamaria Prodan, dupa moartea Ionelei Prodan...

Ionela Prodan a vrut sa fie singura ca Anamaria si sora ei invata ce este munca adevarata de cand era copil, asa ca cele doua au avut parte de o copilarie.

Familia Ionelei Prodan, din nou in lacrimi: Dupa moartea regretatei artiste de muzica populara, acum e vorba despre...

Anamaria a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa moartea Ionelei Prodan. ,,Ana a fost ieri la casa si are tot timpul senzatia ca mama trebuie sa coboare scarile si sa vina. La un moment.

A venit plangand la Ana: Amanunte TERIFIANTE din casa in care a murit Ionela Prodan

La scurt timp dupa moartea Ionelei Prodan, fiica sa, Anamaria a fost in casa in care a locuit interpreta de muzica populara. ,,Ana a fost ieri la casa si are tot timpul senzatia ca mama trebuie sa coboare.

Cum nu se putea mai rau... S-a uitat urat la mine si...: Din pacate este vorba de indragita vedeta ...

A povestit intr-o editie a emisiunii pe care o prezinta ca ziua i-a inceput cum nu se putea mai rau. Sunt un om optimist, dar in aceasta seara mi-au mers toate rau. Dupa ce ca rochi.

Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis! De la o anumita varsta, la anumite lucruri te astepti...

Oana Lis a povestit cum se mai simte sotul ei, Viorel Lis, dupa ce a suferit atacul cerebral. Aceasta isi doreste sa fie puternica pentru omul care a sustinut-o neconditionat toata viata. Oana a spus ca.

Carmen Dan, dupa moartea sotului sau: Am rezistat pentru ca am un copil

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit despre moartea sotului ei si cum a trecut peste acest moment trist din viata sa, intr-un interviu acordat unui post tv de stiri, amintind si de toate.

Din pacate, s-a intamplat! Oana Lis tocmai a facut ANUNTUL TRIST despre Viorel! La anumite lucruri trebuie sa te astepti...

Oana Lis a povestit cum se mai simte sotul ei dupa ce a suferit atacul cerebral. Blondina isi doreste sa fie puternica pentru omul care a sustinut-o neconditionat toata viata, conform Cancan. Oana a spus.

COSMAR pentru fanii EXATLON! Cel mai cunoscut RAZBOINIC a cedat! Din pacate, a recurs la un gest EXTREM

Cunoscutul concurent de la Exatlon Catalin Cazacu poarta si acum urmele fostei sale iubiri dupa ce a recurs la un gest extrem. inainte sa plece in Republica Dominicana, Cazacu, care se afla intr-o relatie.

Cunoscutii fostului primar sunt in lacrimi! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist: Da, este vorba de Viorel Lis...

Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al Bucurestiului, vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si mergand.

SOC in lumea mondena! Cei de la Antena 1 au confirmat: Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin, de la emisiunea Poftiti la Nea Marin...

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Astfel, Gina Pistol, Margherita de la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )