Libnet.ro
UNICEF

12:16

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre plata pensiilor: Ce se intampla incepand din luna iulie (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre plata pensiilor: Ce se intampla incepand din luna iulie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in cadrul sedintei de Guvern, ca s-a luat decizia ca plata pensiilor sa se faca pana la data de 15 a fiecarei luni, masura urmand a fi aplicata incepand din luna. continuă pe B1

Liviu Dragnea, anunt de ULTIMA ORA despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict

Liviu Dragnea a anuntat luni ca s-a stabilit un calendar foarte strict in privinta platii pensiilor, pecizand ca se doreste ca acestea sa ajunga la pensionari pana in data de 15 a fiecarei luni.

Liviu Dragnea, anunt de ULTIMA ORA despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca s-a stabilit un calendar foarte strict in privinta platii pensiilor, pecizand ca se doreste ca acestea sa ajunga la pensionari pana in data de 15 a fiecarei luni.

Veste de ultima ora despre Michael Schumacher! Fiica lui a aparut pentru prima oara intr-un interviu televizat si a facut anuntul (FOTO)

Gina-Maria, fiica lui Michael Schumacher, a aparut pentru prima oara intr-un interviu televizat unde a vorbit despre pasiunea sa pentru cai. Tanara in varsta de 21 de ani a declarat pentru postul german NDR.

Liviu Dragnea, despre plata pensiilor: S-a stabilit un calendar foarte strict

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, luni, dupa sedinta BPN, ca nu este de acord ca Posta Romana sa se privatizeze. `Decizie cu care nu a fost de acord niciun Guvern de pana acum si nu suntem de acord .

ULTIMA ORA: Nicio PENSIE nu se mai plateste dupa 15 ale lunii! Anuntul OFICIAL care ii afecteaza pe toti romanii

Decizie majora care priveste toti pensionarii. Conducerea PSD, reunita in cadrul Biroului Permanent National, a decis sa schimbe data la care se face plata pensiilor, dupa ce au fost mai multe scandaluri.

Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Posta Romana

Premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Posta Romana dupa ce au aparut mai multe probleme in ceea ce priveste distribuirea pensiilor in unele localitati. Anuntul a fost facut luni de.

Premierul Viorica Dancila se ntlneste cu reprezentanti ai sindicatelor din Sanatate

Prim-ministrul Viorica Dancila se va intalni, marti, la ora 10,00, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai sindicatelor din Sanatate, conform Agerpres. La intalnire vor participa si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, potrivit programului premierului Viorica Dancila.

Viorica Dancila se intalneste cu reprezentantii sindicatelor din sanatate

Viorica Dancila se intalneste astazi, la ora 10. 00, la Guvern, cu reprezentantii sindicatelor din sanatate. De asemenea, la discutii vor participa si ministrii Sanatatii, Muncii si Finantelor Publice, scrie Digi24.

Criza din sanatate: Discutii cruciale intre Viorica Dancila si reprezentantii sindicalistilor

Premierul Viorica Dancila se intalneste marti la ora 10. 00 cu reprezentantii sindicatelor din sanatate, dupa ce angajatii din domeniu au facut luni o greva de avertisment de doua ore. intalnirea.

Viorica Dancila, despre o posibila demisie: Sunt un om responsabil

Viorica Dancila a adus in discutie cele doua cereri de demisie pe care i le-a cerut presedintele Klaus Iohannis, anuntand ca nu demisioneaza sub nicio forma din fruntea Guvernului atat timp cat are sprijinul presedintelui PSD si al.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )