Libnet.ro
UNICEF

18:31

Veste de ULTIMA ORA despre Michael Schumacher! E oficial: Sotia lui a luat decizia (FOTO)

B1 B1,
Veste de ULTIMA ORA despre Michael Schumacher! E oficial: Sotia lui a luat decizia (FOTO)

Fostul mare campion de Formula 1, Michael Schumacher, se afla de aproape patru ani intr-o situatie dramatica provocata de un accident de schi. in tot acest timp, au aparut destul de putine informatii. continuă pe B1

Veste de ultima ora despre Michael Schumacher! Fiica lui a aparut pentru prima oara intr-un interviu televizat si a facut anuntul (FOTO)

Gina-Maria, fiica lui Michael Schumacher, a aparut pentru prima oara intr-un interviu televizat unde a vorbit despre pasiunea sa pentru cai. Tanara in varsta de 21 de ani a declarat pentru postul german NDR.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre plata pensiilor: Ce se intampla incepand din luna iulie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in cadrul sedintei de Guvern, ca s-a luat decizia ca plata pensiilor sa se faca pana la data de 15 a fiecarei luni, masura urmand a fi aplicata incepand din luna.

Fiica lui Michael Schumacher, primul interviu televizat. Ce a spus despre tatal ei (FOTO)

Fiica lui Michael Schumacher, primul interviu televizat. Ce a spus despre tatal ei Gina-Maria, fiica lui Michael Schumacher. a acordat pentru prima data un interviu televizat. Tanara de 21 de ani a vorbit despre.

Fiica lui Michael Schumacher, pentru prima oara intr-un interviu televizat. Ce a spus despre tatal ei

Gina-Maria, fiica lui Michael Schumacher, in varsta de 21 de ani, a aparut pentru prima oara intr-un interviu televizat. Tanara a declarat pentru postul german NDR ca este mai mult decat pasionata de.

ALERTA METEO DE FURTUNA! Avertizare de ULTIMA ORA de vijelii si descarcari electrice. Vezi zonele vizate

ANM a emis, miercuri, mia multe avertizari cod galben de furtuni, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Cod galben valabil de la : 09-05-2018 ora 16:30 pana la : 09-05-2018 ora 17:30 In.

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )